Στα δικαστήρια φτάνει ο ξυλοδαρμός των εφοριακών σε εστιατόριο στο Αίγιο που είχε γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου του 2018.  

Ο υπάλληλος που ενεπλάκη και συνελήφθη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο τις επόμενες μέρες αφού αμέσως μετά το επεισόδιο διέφυγε και δεν συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ο υπάλληλος του καταστήματος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το newsit, επιχείρησε να ματαιώσει διενεργούμενο φορολογικό έλεγχο, χτυπώντας έναν από τους δυο ελεγκτές με τα χέρια του στο πρόσωπο.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απείλησε και εξύβρισε τους δύο υπαλλήλους με διάφορες φράσεις επιδιώκοντας την αποχώρηση τους από το κατάστημά του και τράπηκε σε φυγή. Από την πλευρά του ο εστιάτορας μιλώντας στο newsit παραδέχεται ότι χτύπησε τους εφοριακούς και υποστηρίζει ότι εξερράγη όταν εκείνοι του ζήτησαν χρήματα. «Μου είπαν να τους δώσω 300 ευρώ για να φύγουν. Διαφορετικά θα μου έκοβαν πρόστιμο 1.300 ευρώ όπως και έκαναν τελικά» αναφέρει και εξηγεί:

«Κάποια στιγμή ένας πελάτης βγήκε από το κατάστημα και του ζήτησαν την απόδειξη. Εγώ του την είχα κόψει αλλά αυτός δεν την πήρε. Τότε μπήκαν μέσα και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο. Εγώ νταβατζιλίκια δεν πληρώνω.

Τους είπα ότι τα έβαλαν με λάθος άνθρωπο. Κουβέντα στην κουβέντα έπεσε το ξύλο. Του έριξα μια μπουνιά και έφυγε έξω από το κατάστημα. Άρχισα να τον κυνηγάω. Για ένα μεροκάματο τα κάνουμε όλα. Ένα μεροκάματο για να ζήσουμε».

«Ζητούσαν λεφτά και γι’ αυτό τους πλακώσαμε στο ξύλο. Δεν έφαγαν πάντως το ξύλο της χρονιάς τους όπως γράφτηκε. Έφαγαν δύο μπουνιές αλλά εντάξει» λέει ο νεαρός που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

«Άνθρωποι είμαστε και εμείς. Μας έλεγαν ότι θα μας κλείσουν το μαγαζί και βγήκαμε από τα ρούχα μας. Ρε μεγάλε, του λέω, υπάλληλος είμαι! Υπάλληλος μου λέει είμαι και εγώ. Κουβέντα στην κουβέντα πιαστήκαμε στα χέρια» συμπληρώνει.