Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. 

Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, που είχε αναβάλει την επίσκεψη του στην Διασπορά, στην 116 Πτέρυγα Μάχης την προηγούμενη εβδομάδα, θα βρίσκεται το πρωί της Παρασκευής στον Άραξο. 

Σκοπός της άφιξης του είναι να δώσει το παρών στον Δημοτικό παιδικό σταθμό που θα φιλοξενήσει παιδιά στρατιωτικών εντός της Διασποράς. Ο χώρος παραχωρήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία στον Δήμο για την διαμόρφωση του με ένα μεγάλος μέρος των εξόδων να το καλύπτουν οι στρατιωτικοί. 

Ο νέος Δημοτικός παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει με 25 παιδιά και θα φιλοξενήσει, εκτός από παιδιά στρατιωτικών, παιδιά που θα προέρχονται από πέντε χωριά της περιοχής, τον Άραξο, το Καλαμάκι, το Λιμνοχώρι, την Λακκόπετρα και τα Νιφορέικα, αποσυμπιέζοντας έτσι τον παιδικό σταθμό της Κάτω Αχαΐας. 

Έτσι, θα βάλει τέλος στην ταλαιπωρία των γονιών που έκαναν χιλιόμετρα για να πάνε το παιδί τους στον παιδικό σταθμό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην Διασπορά λειτουργεί ήδη νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, θα βρίσκεται στις 9:30 το πρωί στην 116 ΠΜ στον Άραξο ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν στις 11:00 το πρωί.