Το Patrasevents.gr σας στέλνει στην παιδική παράσταση "Τομ και Τζέρι - Η Αποστολή και η Διάσωση του Πλανήτη" που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Επίκεντρο την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και ώρες 17:00 και 19:00.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας προκειμένου να μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση για να είστε ο ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση. Η μία πρόσκληση αφορά την παράσταση των 17:00 και η άλλη των 19:00.

Τα ονόματα των νικητών με τη λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινωθούν εδώ στις 05/10 και ώρα 19:00 και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τη διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων τους.

Νικητές είναι:

Για την παράσταση των 17:00 Εμμανουέλα Γκιόκα

Για την παράσταση των 19:00 Κατερίνα Κολοβού

Καλή Διασκέδαση!


Η εταιρεία παραγωγής Magic Dream, ταυτόχρονα με τη διαδραστική παράσταση για παιδιά: «Ο ΤΣΙΤΣΙΜΠΟΣ», της Έφης Παπαθεοδώρου την αγαπημένη σε όλους μας τηλεοπτική «Θεοπούλα», που παρουσιάζεται φέτος στην Αθήνα στο θέατρο ΕΛΥΖΕ ( 210-777.17.66), προετοιμάζει για περιοδεία το πρωτότυπο έργο:

«ΤΟΜ & ΤΖΕΡΙ – Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ»                                               

Λίγα λόγια για το έργο… 

Εν μέσω μιας τρομερής καταιγίδας, ο Τζόνσον και η Κέιτ, βρίσκουν στην πόρτα τους ένα γατάκι τον Τομ και αποφασίζουν να το κρατήσουν και να το φροντίσουν. 

Όταν πέφτουν για ύπνο, εμφανίζεται η Τζέρι το ποντίκι και προσπαθεί να κλέψει το φαγητό από το ψυγείο τους.  Ο Τομ την παίρνει χαμπάρι και ξεκινά ένα τρελό κυνηγητό.  Το αντρόγυνο που βλέπει το ποντικάκι αποφασίζει να το κρατήσει, μέχρι να δουν τι θα κάνουν. 

Παράλληλα οι εξωγήινοι προετοιμάζουν ένα μείγμα για να καταστρέψουν τον πλανήτη Γη, αφού οι άνθρωποί του δεν προσέχουν το περιβάλλον, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία επηρεάζουν και το δικό τους πλανήτη, οπότε αν δεν δράσουν άμεσα θα καταστραφούν και οι ίδιοι.

Όμως το βασικό και τελευταίο συστατικό για τη δημιουργία του μείγματος «Το Μαγικό Φυτό»,  βρίσκεται στο σπίτι που κατοικούν ο Τομ και η Τζέρι.  Έτσι, ο εξωγήινος μεταμορφώνεται σε κτηνίατρο και επισκέπτεται το σπίτι με την πρόφαση να εξετάσει τον Τομ.  Θα καταφέρουν ο Τομ και η Τζέρι, οι δυο αιώνιοι εχθροί να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της ανθρωπότητας και να σώσουν τον πλανήτη Γη;;

Πρόκειται για μία παράσταση με ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αφού τα παιδιά μέσα από κωμικές καταστάσεις, μαθαίνουν και ενημερώνονται για τις συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της οικολογικής καταστροφής.  Ένα παραμύθι, ύμνος στην φιλία και την ομαδικότητα με κύριο μήνυμά της: 

«Αν αφήσουμε τις διαφορές μας στην άκρη και ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τα πάντα είναι δυνατά»!

Μία παράσταση, μέσα από την οποία μαθαίνουμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε μια άλλη ύπαρξη, πέρα από τη δική μας. Το παιδί που μαθαίνει να αγαπά τα ζώα, μαθαίνει ταυτόχρονα να αγαπά και να σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους ανθρώπους.  Μία συναρπαστική ιστορία με πολύ γέλιο, που θα καθηλώσει όλη την οικογένεια.

Η παράσταση έρχεται στην Πάτρα την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο θέατρο Επίκεντρο και ώρες 17:00 και 19:00.

Συντελεστές:

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Διονύσης Μπάστας
Μουσική: Χρήστος Θεοδωρόπουλος

Χορογραφίες: Στράτος Λύκος
Σκηνικά-Κοστούμια: Έμμα Αλφιέρη
Παίζουν οι ηθοποιοί: Φανούρης Κορρές, Ελισάβετ Νομικού, Έλενα Γραψοπούλου, Δημήτρης Πάσιος & Κατερίνα Χιντηράκη

Παραγωγή: Magic Dream – Ηλίας Παπακωνσταντίνου

Δημόσιες Σχέσεις: Δούκα Ειρήνη-Ρεγγίνα, 210-777.17.66, [email protected]

Πληροφορίες-Κρατήσεις: www.magicdream.gr / [email protected] / 6947-239.091

Γενική Είσοδος: 9€ / Προπώληση: 8€ / Διάρκεια: 90’