Όταν αποφασίζεις να ενωθείς με τα ιερά δεσμά του γάμου με το άλλο σου μισό, είναι πολλά εκείνα που πρέπει να σκεφτείς για να είναι όλα όπως τα ονειρεύεσαι...

Νυφικό, κοστούμι, προσκλητήρια, στολισμός, μπομπονιέρες και πολλά πολλά ακόμη. Ένα από αυτά, λοιπόν, που μάλιστα θεωρείται και πολύ σημαντικό είναι σε ποιο χώρο θα γίνει η γαμήλια δεξίωση.

Η οργάνωση εκδηλώσεων είναι μέλημα του "Μινόρε"! Πρόκειται για ένα κέντρο υψηλής αισθητικής που δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί επάξια και με κάθε αρτιότητα τη δεξίωση του γάμου σας, της βάπτισης, ή κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Οι ιδιοκτήτες έχουν φτιάξει με πολλή αγάπη και φροντίδα ένα σκηνικό, ώστε όσοι το επιλέξουν να περάσουν υπέροχα και να μείνουν ευχαριστημένοι.

Ήδη, όταν αντικρίζει κανείς το υπέροχο συντριβάνι που βρίσκεται λίγο πριν την είσοδο, καταλαβαίνει ότι έχει επισκεφθεί ένα υπέροχο κέντρο.


Ο Αλέξανδρος και η Φένια, παντρεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες και επέλεξαν φυσικά για τη γαμήλια δεξίωσή τους, το "Μινόρε"

Από τη στιγμή της άφιξης τους, μέχρι και το τέλος της βραδιάς, όλα κύλησαν ευχάριστα, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Μέσα σε μια υπέροχα διακοσμημένη αίθουσα με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί, αφού συνδυαζόταν με την ανθοδέσμη της νύφης, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι πέρασαν ένα μοναδικό βράδυ.

Το ζευγάρι, έκοψε τη τούρτα και χόρεψε, ενώ αργότερα όλοι γεύτηκαν το καλό φαγητό που σερβιρίστηκαν από το team του κέντρου.

Όλα ήταν όπως τα ήθελε το ζευγάρι!


Στόχος του "Μινόρε" είναι να αποτελεί την ιδανική πρόταση και επιλογή για τη διοργάνωση κάθε είδους και ύφους εκδηλώσεων.

Με το αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και επαγγελματισμού που το χαρακτηρίζει, διατηρεί υψηλή θέση ανάμεσα στους επώνυμους χώρους εκδηλώσεων παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Αυτά τα στοιχεία "ευθύνονται" που κατακτά όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του κοινού και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία.

Αυτό είναι το "Μινόρε". Γνωρίστε το!!!