Η Art In Progress συνεχίζει το έργο της, με παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο για την αισθητική και πολιτισμική αναβάθμιση της Πάτρας.

Η τελευταία "πινελιά" στο γκρίζο της πόλης μπήκε στη συμβολή των οδών Ιωνίας & Ηρακλείου, κοντά στην Τριάντειο Σχολή και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει!

Ο καλλιτέχνης που δημιούργησε τη νέα αυτή τοιχογραφία είναι ο Κλεομένης Κωστόπουλος, ο οποίος σε ανάρτησή του είχε γράψει: "Στις 17 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που έχει "σημαδέψει" πολλούς κοντινούς μου ανθρώπους όπως και εμένα, ξεκίνησα τον μεγαλύτερό μου "πίνακα".
Τους αφιερώνω αυτόν τον τοίχο και το τραγούδι "Bella Ciao" όπου είναι και οδηγός (κάναβος) στο έργο μου. Στον Σωτήρη, τον Λουκιανό και την Μαρίλη..."

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την τοιχογραφία καθώς έπαιρνε "σάρκα και οστά":


Κατά τη διάρκεια των εργασιών

Ένα γκράφιτι που είναι αδύνατον να μην προσέξεις, δημιουργήθηκε στην Πάτρα (φωτο) Ένα γκράφιτι που είναι αδύνατον να μην προσέξεις, δημιουργήθηκε στην Πάτρα (φωτο) Ένα γκράφιτι που είναι αδύνατον να μην προσέξεις, δημιουργήθηκε στην Πάτρα (φωτο) Ένα γκράφιτι που είναι αδύνατον να μην προσέξεις, δημιουργήθηκε στην Πάτρα (φωτο) Ένα γκράφιτι που είναι αδύνατον να μην προσέξεις, δημιουργήθηκε στην Πάτρα (φωτο) Φωτο - Kleomenis Kostopoulos

Φωτο - Kleomenis Kostopoulos

Φωτό-Γεωργία Κοσμά

Φωτό-Γεωργία Κοσμά

Ένα γκράφιτι που είναι αδύνατον να μην προσέξεις, δημιουργήθηκε στην Πάτρα (φωτο)