Νέα διάσταση δίνει ο ιατροδικαστής Κρήτης Αντώνης Παπαδομανωλάκης ο οποίος εξέτασε τη σορό της 20χρονης Αλέκας Τσιλιγιάννη η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα μετά από ανακοπή μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου, στο Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά, όπου και ήταν εργαζόμενη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις στο agriniosite.gr και στη Νανά Θεοδωροπούλου ο ιατροδικαστής Κρήτης Αντώνης Παπαδομανωλάκης αναφέρει πως πρόκειται για εργατικό ατύχημα που προκάλεσε το θάνατό της. Σημείωσε πως υπήρχαν κάποια σημάδια στο σώμα της αλλά δεν ήταν εμφανή αφού το συμβάν έγινε εδώ και αρκετές ημέρες ενώ με σαφήνεια δήλωσε πως η κοπέλα ήταν υγιέστατη και πως ο θάνατος προκλήθηκε από ασφυξία, αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια. Ασφυξία που προκλήθηκε από ατύχημα μέσα στο ασανσέρ, πχ να γαντζώθηκε κάποιο ρούχο που φορούσε ή κάτι άλλο στο ασανσέρ, πιέστηκε ασφυκτικά και προήλθε το μοιραίο αφού υπήρχε έλλειψη οξυγόνου στους ιστούς και κατά συνέπεια νέκρωση του εγκεφάλου Μάλιστα ο κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκης σήμερα θα πραγματοποιήσει και αυτοψία στο σημείο.


Ο ιατροδικαστής Κρήτης  Αντώνης Παπαδομανωλάκης για το θάνατο της 20χρονης Αλέκας στα Χανιά

Aνακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Χανίων και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων εκφράζουν την θλίψη τους έπειτα από την είδηση του θανάτου της 22χρονης συναδέλφισσας που έδινε μάχη για την ζωή της μετά από ανακοπή που υπέστη σε ασανσέρ ξενοδοχείου στο Ακρωτήρι όπου έκανε την πρακτική της. Αναμένουμε από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της κοπέλας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Πηγή: agriniosite.gr