Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Δυσκολίες σας περιμένουν στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Το βασικό εμπόδιο αυτής της ημέρας είναι έλλειψη συγκέντρωσης καθώς το μυαλό σας ταξιδεύει στις στιγμές που περάσανε την καλοκαιρινή περίοδο. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να σας πάνε πίσω. Συγκεντρωθείτε και δημιουργήστε νέα σχέδια για να απολαύσετε την καθημερινότητά σας. Τα οικονομικά σας δεν θα σας απασχολήσουν σήμερα καθώς δεν προβλέπονται ιδιαίτερες μεταβολές.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα πρόκειται να έρθετε σε επικοινωνία με έναν άνθρωπο που θα διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτός ο άνθρωπος να είναι και ο μελλοντικός σας σύντροφος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα πρέπει να δώσετε σε οικονομικά ζητήματα, καθώς υπάρχουν εξελίξεις που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Η μικρή βελτίωση των οικονομικών σας θα σας τονώσει τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια κουραστική μέρα στη δουλειά πρόκειται να σας φέρει νεύρα και πίεση. Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι «σπόντες» που πρόκειται να ακούσετε από τους συναδέλφους σας. Γι αυτό σήμερα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τέχνη της διπλωματίας. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τις ερωτήσεις που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Τα οικονομικά σας είναι ζορισμένα για αυτό θα ήταν καλό να κάνετε ένα πιο σωστό προγραμματισμό. Η πίεση της σημερινής ημέρας θα σας ακολουθήσει και στις προσωπικές σας στιγμές. Χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο της διπλωματίας για να αποφύγετε γκρίνια και τσακωμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλά νέα σας περιμένουν στην δουλειά σήμερα. Ζητήματα που σας απασχολούσαν εδώ και πολύ καιρό πρόκειται να επιλυθούν προς όφελός σας. Σε περίπτωση που σας ζητηθεί βοήθεια μην δείξετε αλαζονική συμπεριφορά και προσφερθείτε να βοηθήσετε. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά. Στα αισθηματικά θα υπάρχει ένα κλίμα εφορίας για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο. Εάν είστε ελεύθερη βγείτε έξω και μην διστάσετε να κάνετε νέες γνωριμίες. Μην κολλάτε στο παρελθόν γιατί δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα.

ΛΕΩΝ
Η μέρα σήμερα σας βρίσκει κάπως προβληματισμένη. Κυριαρχεί έντονα η αίσθηση της χαμηλής αυτοεκτίμησης. Αυτή η ψυχολογική κατάσταση δεν πρόκειται να σας ωφελήσει στον εργασιακό σας χώρο καθώς η ομάδα θα δυσκολευτεί να λειτουργήσει χωρίς την αρχηγό της. Βρείτε ένα τρόπο να εξομαλύνετε αυτά τα συναισθήματα και προχωρήστε μπροστά. Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι και στα καλύτερα επίπεδα όμως εσείς ξέρετε τον τρόπο για να ανακάμψετε. Πιστέψτε στο εαυτό σας και προχωρήστε. Μια συμβουλή που πρόκειται να σας βοηθήσει και στον συναισθηματικό τομέα καθώς σας περιμένουν πολλές ευκαιρίες εκεί έξω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια συνηθισμένη ημέρα ή αλλιώς μια ημέρα βυθισμένη στη ρουτίνα σας περιμένει σήμερα στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό που πρόκειται να αλλάξει είναι τα οικονομικά σας καθώς θα αυξηθούν από μια απρόσμενη πηγή. Τα έσοδα αυτά πρόκειται να προκύψουν από κάτι που σας αρέσει πολύ σαν δραστηριότητα (χόμπι) πράγμα που θα σας χαροποιήσει. Η βασική ιδέα που περνάει από το μυαλό σας είναι πως θα μπορούσε το χόμπι σας να γίνει η βασική πηγή εσόδων σας. Στα αισθηματικά προβλέπεται μια μέρα χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Στα επαγγελματικά θα σας ζητηθεί η άποψη σας πάνω σε ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά έναν συνάδελφό σας. Η συμβουλή σας θα βοηθήσει σημαντικά τον συνάδελφό σας και αυτός με την σειρά του θα είναι πρόθυμος να ταχθεί στο πλευρό σας. Η σχέση σας με αυτό το άτομο βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση. Στα οικονομικά προβλέπεται να έχετε μια σημαντική αύξηση εσόδων, η οποία όμως δεν προέρχεται από προγραμματισμένες ενέργειες. Στην προσωπική σας ζωή, μην χαλάσετε τα χατίρι σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Η ευτυχία του θα σας φέρει το χαμόγελο ξανά πίσω στα χείλη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ημέρα θα περάσει προσπαθώντας να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Για κάποιους δικούς σας προσωπικούς λόγους υποβαθμίζετε την δουλειά σας αντί να απολαμβάνετε επαίνους από ανώτερα στελέχη ή από συνεργάτες. Αποφεύγοντας μερικά από αυτά τα πλεονεκτήματα, θα νιώθετε ότι κάτι εξακολουθεί να λείπει από τη σταδιοδρομία και την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Η μετριοφροσύνη είναι μια αρετή που σε αυτή την περίοδο της ζωής σας δεν θα σας βοηθήσει στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Τα οικονομικά σας πρόκειται να αναβαθμιστούν για αυτό εκμεταλλευτείτε την στιγμή και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα αναλωθείτε σε σκέψεις και σε βαθιά πνευματική περισυλλογή. Στον επαγγελματικό τομέα αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μελετάτε νέες καινοτόμες ιδέες, οι οποίες θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν στην επίτευξη ενός στόχου. Τα οικονομικά δεν πρόκειται να μεταβληθούν σημαντικά. Στο προσωπικό σας χρόνο θα νιώθετε πιο ολοκληρωμένη, γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες από την μέρα που περάσατε. Για αυτό κάντε ένα διάλειμμα, βγείτε έξω και χαρείτε ξέγνοιαστες στιγμές με το άνθρωπο σας. Ιδανική στιγμή για νέες γνωριμίες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγονται νέοι ορίζοντες που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή. Μην είστε αρνητική σε αυτή την προοπτική και μην αφήσετε αυτήν την ευκαιρία να χαθεί. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση. Τα οικονομικά σας σύντομα θα έχουν μια αξιόλογη μεταβολή, αλλά μέχρι τότε προσπαθήστε να διαχειριστείτε τους πόρους που έχετε στην κατοχή σας. Ο αισθηματικός τομέας δεν είναι στο απόγειό του αυτήν την περίοδο. Αξιοποιήστε το χρόνο που σας δίνεται για να ανασυνταχθείτε και να ξεκουραστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κρατήστε χαμηλό προφίλ σήμερα. Δεν είναι η μέρα σας. Μια αίσθηση ατονίας, σε συνδυασμό με την έλλειψη υπομονής που σας διακατέχει μπορεί να σας φέρει σε μια περίεργη θέση στον επαγγελματικό σας χώρο. Το ίδιο ισχύει και στα αισθηματικά σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ. Θα σας «γλιτώσει» από ανούσιες και ενοχλητικές παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν μικρές αρνητικές μεταβολές, για αυτό περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδα σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή ημέρα θα είναι σαν όλες τις υπόλοιπες στη δουλειά σας, με μικρή εξαίρεση το γεγονός ότι θα προκύψουν και κάποιες μικροεντάσεις, εύκολα όμως διαχειρίσιμες. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή για αυτό θα πρέπει να προγραμματίσετε τα έξοδά σας πιο προσεκτικά, έτσι ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, σήμερα θα υπάρξουν μεγάλες εντάσεις οι οποίες θα περιστρέφονται γύρο από τον οικογενειακό σας κύκλο. Αφήστε στην άκρη την υπερηφάνειά σας και εξετάστε το ενδεχόμενο παραχωρήσεων.