Μια χαρούμενη είδηση που σίγουρα θα κάνει τους ανθρώπους του στίβου και τους φίλους της Παναχαϊκής να χαμογελάσουν.

Η πρωταθλήτρια της Παναχαϊκής στο άλμα εις ύψους, Κατερίνα Κυριακοπούλου, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ετοιμάζεται για την ενεργό αγωνιστική δράση. 

Η Κατερίνα Κυριακοπούλου που έχει χαρίσει στον Πατρινό στίβο, αλλά και στην Παναχαϊκή, αρκετά μετάλλια σε πανελλήνιες διοργανώσεις, απουσίαζε εντελώς τον τελευταίο χρόνο από την αγωνιστική δράση, έχοντας αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα τραυματισμού. 

Η ίδια όμως δεν το έβαλε κάτω και έτσι μετά από αυτή την αποχή της αποφάσισε να επιστρέψει στις προπονήσεις, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στίβου της Παναχαϊκής. Ακόμα είναι νωρίς για να τεθούν κάποιοι συγκεκριμένοι αγωνιστικοί στόχοι αφού το διάστημα της απουσίας της ήταν μεγάλο, όμως μόνο και μόνο ότι επέστρεψε αυτό σίγουρα είναι κάτι θετικό, τόσο για την ομάδα της, όσο και για τον Πατρινό στίβο.


Φωτό-panagiotis letsios

Φωτό-panagiotis letsios

Η νεαρή αθλήτρια που την περασμένη χρονιά έδωσε μεγαλύτερο βάρος στις σπουδές της, στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών είναι μια αθλήτρια πρότυπο για τα πιο μικρά παιδιά της Παναχαϊκής και το γεγονός αυτό παίζει επίσης θετικό ρόλο στη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα των "κοκκινόμαυρων" από τον προπονητή Βασίλη Βενέρη και το υπόλοιπο τεχνικό team. 

Εμείς, ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά για την Κατερίνα και θα την δούμε και πάλι να αγωνίζεται σε πανελλήνιες διοργανώσεις, στα υψηλά αγωνιστικά στάνταρ που την έχουμε συνηθίσει, φέρνοντας μετάλλια και πετυχαίνοντας νέες διακρίσεις.