Στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η Ντίνα Κώνστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα την αποκαλούν “Ντένη Μαρκορά”, κάτι που την ενοχλεί πάρα πολύ.

Έχετε κάνει τόσο θέατρο στη ζωή σας και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σας ξέρουν από τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στους Δύο Ξένους. Αυτό σας θυμώνει;

Με ενοχλεί. Η τηλεόραση είναι μια δουλειά. Το θέατρο είναι κάτι μεγάλο. Βέβαια, είναι και επικίνδυνο, γιατί δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα. Σου έφυγε κάτι, τέλος. Δεν μπορείς να το γυρίσεις πίσω. Αλλά και αυτά που έκανα στην τηλεόραση τα διάβαζα και τα πρόσεχα πάρα πολύ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να πάνε στο θέατρο, λόγω ηλικίας ή λόγω χρημάτων, και βλέπουν τηλεόραση. Αλλά όταν ακούω να λένε «α, η κυρία Μαρκορά», θυμώνω.

Ακόμα σας φωνάζουν Ντένη Μαρκορά;

Πριν από λίγες μέρες ένα ταξιτζής μου είπε «κυρία Μαρκορά, πώς σας λένε στη ζωή σας;». «Ας κάνατε τον κόπο να μαθαίνατε», του απαντώ. Και θύμωσα βεβαίως. Μαρκορά και Μαρκορά, δεν μπορώ πια, νευριάζω. Σιγά. Ευτυχώς που δεν πήγαν οι Δύο Ξένοι και τρίτη χρονιά.