Είναι γνωστό ότι η πρωταθλήτρια του υγρού στίβου από την Πάτρα, Κρίστελ Βουρνά, εκτός από αθλήτρια είναι και διατροφολόγος, έχοντας σπουδάσει την επιστήμη αυτή στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ. 

Η νεαρή κολυμβήτρια, έχοντας μεγαλώσει στις πισίνες και στον χώρο της κολύμβησης, αλλά και γενικότερα του αθλητισμού, δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει κάτι διαφορετικό που να μην σχετίζεται με την άθληση, την υγεία και την ευεξία.

Ήδη η Κρίστελ Βουρνά έχει κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο συμμετέχοντας σε αρκετές ημερίδες και εκδηλώσεις που γίνονται στα σχολεία προς ενημέρωση των μικρών παιδιών για την σημασία της σωστής διατροφής αλλά και την σχέση που έχει αυτή με την υγεία και τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα έχει κάνει ορισμένες συνεργασίες με αθλητικά σωματεία. 

Την περασμένη περίοδο ήταν η σύμβουλος - διατροφολόγος του Προμηθέα Πατρών, ενώ πλέον έχει ξεκινήσει συνεργασίες έχοντας τον ρόλο αυτό με το σωματείο του Εθνικού Πειραιά (την ομάδα που αγωνίζεται ως κολυμβήτρια), με το κολυμβητήριο της Χαλκίδας (ΑΚΟΧ), αλλά και με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών από τον οποίο είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως αθλήτρια.

Ήδη λοιπόν μετά την πορεία που έχει διαγράψει στον πρωταθλητισμό και στον υγρό στίβο, η νεαρή Πατρινή κτίζει την καριέρα της ως διατροφολόγος, σε ένα αντικείμενο που αγαπάει και έχει σπουδάσει και το οποίο έχει ιδιαίτερη εξέλιξη και ανάπτυξη στον σύγχρονο αθλητισμό αλλά και γενικότερα στο επίπεδο διαβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου.