Η Ιωάννα Μπέλλα στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2018 και τα παρατράγουδα ξεκίνησαν με τη λήξη του διαγωνισμού. Μεταξύ όσων ακούστηκαν ήταν και ότι τα Καλλιστεία 2018 ήταν στημένα. Η ίδια βρέθηκε στο Happy Day το πρωί της Τετάρτης και απάντησε σε όλα.

Αρχικά, η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε για την απόρριψή της στο Greece’s Next Top Model, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που δεν με πέρασαν στο GNTM γιατί πήρα έναν τίτλο που είχε τόσα χρόνια να προβληθεί στην τηλεόραση». Στη συνέχεια, η καλλονή απάντησε για τα καλλιστεία:

«Με κάποιον χορηγό δεν είχα σχέση. Με τον κ. Ζήνα είχα συνεργαστεί στο Roberto Cavalli που είχε γίνει στη Μύκονο αλλά δε σημαίνει ότι είμαστε φίλοι, έγινε μια συνεργασία και τελείωσε. Δεν είχαμε επαφή μετά. Δεν μπορώ να πω για έναν άνθρωπο ότι είναι φίλος μου επειδή συνεργαστήκαμε μια δυο φορές. Στα Καλλιστεία μου μίλησε όπως σε όλες τις κοπέλες, δεν υπήρχε κάποια ειδική μεταχείριση».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Βόγλης, Γεν. Διευθυντής Καλλιστείων, τόνισε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι η πιο αδιάβλητη διαδικασία που έχει γίνει ποτέ! Στον κόσμο η Ιωάννα Μπέλλα ήταν πρώτη με 25,68% και η δεύτερη με 11,42%».


Βίντεο: zappit