Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στον καναπέ των Κου Κου και δεν μάσησε τα λόγια της όταν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου τη ρώτησαν για την εκπομπή της φέτος.

«Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ικανοποιημένη. Μπορούμε και καλύτερα. Με ρωτήσατε κάτι και σας απαντάω ειλικρινά. Να σας πω τι; Ότι πετάω στα σύννεφα; Θέλει πολλή δουλειά. Πλέον είναι τρεις οι εκπομπές. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τι να πούμε ψέματα; Ότι είμαι χαρούμενη. Ε, δεν είμαι λοιπόν. Χρειάζεται ότι και σε όλα τα πράγματα: υπομονή και πάρα πολλή δουλειά. Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι σκυλί του πολέμου πάντα θα κερδίζεις. Δεν έχει τύχει να δουλέψεις και κάτι να μην πάει καλά. Είναι νωρίς ακόμα και δεν είναι ωραίο να σε πιάνει πανικός. Δηλαδή… τα αλλάζω όλα, ή να τα βάζεις με τους άλλους. Εγώ πρώτα τα βάζω με εμένα. Όχι με τους άλλους. Πολλοί παρουσιαστές όταν πάνε καλά, χρεώνονται αυτοί την επιτυχία. Όταν δεν πάνε καλά φταίει ο αρχισυντάκτης, φταίει ο σκηνοθέτης, φταίει ο παραγωγός. Δεν μου αρέσει αυτό. Να παίρνεις την ευθύνη και στα δύσκολα», ανέφερε η δημοσιογράφος σχετικά με το Ooh la la.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του STAR είχαν μια έκπληξη για τη Σάσα Σταμάτη που σήμερα έχει τα γενέθλια της. «Χαρήκαμε πάρα πολύ που στα γενέθλια σου ήσουν εδώ μαζί μας. Και να πάνε όλα καλά και θα πάνε όλα καλά. Αλήθεια σου το λέω. Θέλουν αυτά τα πράγματα υπομονή όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Εντάξει;», έλεγε η Κατερίνα Καραβάτου όταν η Σάσα Σταμάτη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Θα πάνε όλα πολύ καλά! Σταμάτα. Ξέρεις πολύ καλά, ότι στην τηλεόραση….», συνέχισε η παρουσιάστρια, ωστόσο η Σάσα Σταμάτη απάντησε ότι δεν είναι αυτός ο λόγος της συγκίνησης της.


«Λύγισε» η Σάσα Σταμάτη! Κατερίνα Καραβάτου: «Θα πάνε όλα καλά!»