Μπορεί στα Ελληνικά Καλλιστεία 2018 να μην είχαμε φέτος κάποια εκπροσώπηση από Πατρινή καλλονή ή από την Αχαΐα, όπως έγινε το 2017 όπου τον τίτλο είχε κερδίσει η Αιγιώτισσα Μαρία Ψηλού, όμως έστω και από "σπόντα", είχαμε και σε αυτή την διοργάνωση ομορφιάς "άρωμα" Πάτρας. 

Στον διαγωνισμό συμμετείχε ένα κορίτσι που πριν από λίγους μήνες σπούδαζε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου.

Μιλάμε για την 22χρονη Μαρία Ελένη Βούλγαρη από την Αθήνα, ένα υπέροχο κορίτσι, γλυκό και όμορφο, με μελαχρινή γοητεία που εντυπωσίασε πολλούς πάνω στην πασαρέλα. 

Η Μαρία Ελένη Βούλγαρη (Μαριαλένα δηλαδή), ήταν η κοπέλα με το νούμερο "6", η οποία μπορεί να μην κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο και να ψηφιστεί από την επιτροπή, όμως σίγουρα ξεχώρισε τόσο με τον "αέρα" και το περπάτημα της, όσο και γενικότερα με την παρουσία της έχοντας μια φωτογένεια που μαγνήτιζε με ευκολία τα βλέμματα. 

Η 22χρονη που έχει αρκετούς φίλους στην Πάτρα και διατηρεί σχέσεις με την πόλη, έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες για να κάνει καριέρα στις πασαρέλες και στην μόδα, έχοντας κάνει ήδη κάποια βήματα στον χώρο.