3ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων:  «Η φαντασία και η δημιουργία … επικεφαλής!!!»

Το 3ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων είναι γεγονός! Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, από τις 9.00 το πρωί το Συνεδριακό Κέντρο του ΟΛΠΑ στον Νέο Λιμένα Πατρών ανοίγει τις πόρτες του, για να υποδεχθεί δεκάδες δημιουργούς από όλη την Ελλάδα, που θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ και φιλοδοξούν με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους να διεκδικήσουν την πρωτιά σε δέκα κατηγορίες κομμωτικής δεξιοτεχνίας!

Ταυτόχρονα, όμως θα πλημμυρίσει και από όσους τυχερούς βρεθούν στο χώρο του Φεστιβάλ, οι οποίοι παράλληλα με τον Διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία, σε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα γοητείας και ομορφιάς να απολαύσουν ποικίλα προϊόντα από τους συμμετέχοντες εκθέτες, καθώς και δημιουργίες κομμωτικής σε ειδικό πλατό που θα έχει στηθεί στο χώρο του Φεστιβάλ.

Το 3ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων θα κορυφωθεί με το φαντασμαγορικό «GRAND FINALE της VANG», της μεγαλύτερης ακαδημίας κομμωτικής τέχνης στην Ελλάδα, στις 16.30 και φυσικά την τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού!

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Κουρέων/ Κομμωτών, Μανικιούρ/ Πεντικιούρ του Ν. Αχαΐας «Η Αγία Τριάς», τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε. και του Δήμου Πατρέων και υλοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ,του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της ΟΕΒΕΣΝΑ.

Με  τη δημιουργία και τη φαντασία… επικεφαλής, λοιπόν, ραντεβού στις 14 Οκτωβρίου στον Νέο Λιμένα Πατρών! Γιατί η ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια, είναι τρόπος ζωής!