21:03. Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία και του δεύτερου νεκρού του τραγικού δυστυχήματος που έγινε στην Πάτρών Πύργου. Πρόκειται για τον Ανδρέα Γεωργούρα, 60 ετών, κάτοικο της Παραλίας Πατρών.

Μαζί με τον Δημήτρη Σταθόπουλο είναι οι δύο νεκροί του τροχαίου. Η γυναίκα και το παιδί που έχουν τραυματιστεί σοβαρά, βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες εκτός κινδύνου,  όμως οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. 

19:15. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός εκ των δύο νεκρών του τροχαίου που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Πατρών Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων, στην διασταύρωση της ΒΙΠΕ. Πρόκειται για τον 62χρονο Δημήτρη Σταθόπουλο κάτοικο Πατρών. 

Ο ίδιος ήταν οδηγός στο ένα από τα τρία Ι.Χ. που ενεπλάκησαν στο τροχαίο και στο αυτοκίνητό του ήταν μέσα η γυναίκα και ένα παιδί που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. 

Τα στοιχεία του δεύτερου νεκρού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Το τροχαίο προήλθε μετά από καραμπόλα τριών Ι.Χ. και ενός φορτηγού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και δύο άτομα βρήκαν ακαριαία το θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα στο ίδιο περίπου σημείο είχε σημειωθεί και άλλο τροχαίο, με ένα φορτηγό όχημα να ξεφεύγει από το δρόμο.