Τέσσερις τουρίστες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο μετά από ένα σόου με φωτιές που πήγε στραβά στο εστιατόριο του πολύ διάσημου σεφ, γνωστού ως «Salt Bae» στην Κωνσταντινούπολη.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ένας μπάρμαν να ρίχνει ένα άγνωστο υγρό πάνω στη φωτιά, με αποτέλεσμα ολόκληρη η μπάρα να παίρνει φωτιά.

Οι πελάτες για κακή τους τύχη  βρίσκονται πολύ κοντά από το σημείο που έγινε το ατύχημα, καθώς ετοιμάζονταν να δουν ένα σόου με φλόγες.

Η κοπέλα φέρεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο φίλος της έχει μικροεγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα του.

Ωστόσο μετά το λάθος του μπάρμαν, φλόγες «απλώθηκαν» σε όλο το μήκος της μπάρας, τραυματίζοντας τους πελάτες.

«Έχω μερικά εγκαύματα, αλλά η κοπέλα μου είναι πολύ πιο σοβαρά από μένα», δήλωσε ο άντρας σε τουρκική εφημερίδα.

Στους τραυματίες συγκαταλέγεται και ένας Έλληνας τουρίστας, ονόματι Αλέξανδρος Σεβέρης, ο οποίος βρισκόταν για μήνα του μέλιτος στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και ένας ακόμη τουρίστας.

Μία τουρίστρια από την Τσεχία τραυματίστηκε σοβαρά, όταν πήρε φωτιά το φόρεμά της.

Οι τρεις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Sisli Etfal για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο τέταρτος μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του εστιατορίου.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι με ελαφρά τραυματίστηκαν και δύο μέλη του προσωπικού του εστιατορίου.

Οι φωτογραφίες από το συμβάν κάνουν τον γύρο του κόσμου, ενώ σοκ προκαλεί η φωτογραφία με τον άντρα που έχει καλύψει με γύψο όλο του το πρόσωπό.