Για το βιασμό μιας γυναίκας από τις ΗΠΑ κατηγορείται o Cristiano Ronaldo! Ο λόγος για την Kathryn Mayorga, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Der Spiegel, υποστηρίζει πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Πορτογάλο, το 2009 στο Λας Βέγκας.

Ύστερα ο Ronaldo την πλήρωσε 375.000 δολάρια προκειμένου να μην αποκαλύψει το γεγονός. Τώρα ο δικηγόρος της, λέει το Spiegel, έχει καταθέσει αγωγή σε δικαστήριο της Νεβάδα.


Το περιοδικό φιλοξενεί την άποψη της Αμερικανίδας, που πρώτη φορά λέει τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη στην σουίτα του Πορτογάλου σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας πριν εννιά χρόνια. Η Kathryn Mayorga λέει πως ο Ronaldo «τη βίασε παρά φύσιν».

Ύστερα, την ρώτησε αν πονάει. «Μετά έπεσε στα γόνατα και είπε. «Κατά 99% είμαι καλός τύπος, υπάρχει και ένα 1% με το οποίο δε ξέρω τι γίνεται». To γερμανικό περιοδικό είχε γράψει για πρώτη φορά για την συγκεκριμένη υπόθεση πριν από ενάμιση χρόνο ωστόσο δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της γυναίκας. Τώρα επικαλείται καινούργια στοιχεία που έχει στην κατοχή του από την πλατφόρμα Football Leaks. Ο δικηγόρος του Ronaldo θεωρεί συκοφαντικό το δημοσίευμα του Spiegel και αναφέρει πως το σεξ μεταξύ του Ronaldo και της γυναίκας ήταν συναινετικό.