Από μόνες τους δεν λένε και πολλά, όμως ο κόσμος δίνει μια ξεχωριστή προσωπικότητα σε αυτή τη μεριά της Πάτρας.

Οι σκάλες της Γεοκωστοπούλου είναι από εκείνα τα σημεία της πόλης, που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει στέκι φοιτητών και Πατρινών. Ειδικά, από την άνοιξη μέχρι και τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, όσο ο καιρός το επιτρέπει, η νεολαία συγκεντρώνεται εκεί για να περάσει ευχάριστα το βράδυ της.

Μακριά από τη βαβούρα των clubs, δεκάδες νέοι δίνουν ραντεβού για να πιουν τις μπύρες τους και να συζητήσουν, αράζοντας στα σκαλάκια, με φόντο το φεγγάρι.


Φωτο - ilias.geo.k

Φωτο - ilias.geo.k

Τι συζητούν; Τα πάντα, από θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική και την επικαιρότητα έως και ζητήματα που αφορούν τη μουσική που ακούν, τι τους αρέσει να κάνουν στον ελεύθερό τους χρόνο, για τις σπουδές τους, ακόμα και για τα όνειρα που έχουν για το μέλλον.

Πέρα, όμως από τα βραδινά ραντεβού, που δυστυχώς ελαττώνονται αρκετά όταν έρχεται ο χειμώνας, το κρύο και οι βροχές, αποτελούν ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο μέρος και για έναν ακόμη λόγο.

Το γκράφιτι που δημιουργήθηκε από την ομάδα Urban act πριν από δύο χρόνια στο γκρίζο τοίχο μιας πολυκατοικίας, "φώτισε" περισσότερο τη περιοχή και της έδωσε μια άλλη όψη, φυσικά καλύτερη.


Φωτο - gki_kon

Φωτο - gki_kon

Φωτο - tom.mavris

Φωτο - tom.mavris

Φωτο - vaggelis.stam

Φωτο - vaggelis.stam

Φωτο - angelffxmaniac

Φωτο - angelffxmaniac

Φωτο - artem1s_ale

Φωτο - artem1s_ale

Φωτο - dim_giannis

Φωτο - dim_giannis

Φωτο - evi_blade7

Φωτο - evi_blade7