Δεκάδες προβλήματα σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία της Πάτρας εξαιτίας των δυνατών ανέμων και της κακοκαιρίας που συνεχίστηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας αλλά και τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Στον προαύλιο χώρο του Αγίου Ανδρέα σημειώθηκαν πτώσεις μεγάλων κλαδιών από δέντρα και ένα από αυτά έκοβε την είσοδο στο πάρκο. 

Παρόμοια προβλήματα σημειώθηκαν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Κλαδιά από δέντρα κόπηκαν, ενώ από βεράντες της γύρω περιοχής έπεσαν αντικείμενα στον δρόμο. Στην πλατεία μάλιστα ξεκόλλησε και μία πινακίδα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. 

Στην Κωσταντινουπόλεως, αλλά και στην Έλληνος Στρατιώτου, η κατάσταση κατά την διάρκεια της νύχτας έγινε επικίνδυνη αφού τα κλαδιά που ξεκολλούσαν από τα δέντρα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων ήταν μυτερά και μπορούσαν να προκαλέσουν εύκολα τραυματισμό σε κάποιον περαστικό.


Κλαδιά στην Κωνσταντινουπόλεως

Εξάλλου, στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της Αβέξ κατέρρευσε ολόκληρη κολώνα ηλεκτροφωτισμού από τους δυνατούς και ισχυρούς ανέμους, ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην πλατεία Παπανδρέου, στο Ψαροφάι, εκεί όπου έπεσε ένα ολόκληρο δέντρο. 

Γενικότερα, η Πάτρα τη νύχτα χόρεψε στον ρυθμό του... Ξενοφώντα, με τους δυνατούς ανέμους να βουίζουν έως το πρωί, παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμα τους, σε ένα άγριο σκηνικό, με μαύρο ουρανό, που έμοιαζε να είχε βγει από ταινία τρόμου.


Στο προαύλιο του Αγίου Ανδρέα: