Στα πλαίσια ασφαλτικών εργασιών αποκατάστασης και ανακατασκευής φρεατίου ομβρίων στην πόλη της Πάτρας και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων αποφασίστηκε:

ΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στη διασταύρωση των οδών Αγίας Σοφίας και Κανακάρη στην Πάτρα από 28/9 έως 06/10/2018 και ώρες 07:00-19:00 εκτός Κυριακής. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνεται από το εναπομείναν ελεύθερο τμήμα της οδού σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση που θα τοποθετήσει ο υπεύθυνος εργολάβος, ο οποίος καθίσταται και υπεύθυνος επίβλεψης-συντήρησης αυτής καθώς και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ανθρώπων της εταιρείας που θα βρίσκονται στα σημεία των έργων.