O Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Κανελλάκης, εκπροσώπησε την Επιτροπή Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου στην εκδήλωση του Προμηθέα Πάτρας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Κανελλάκης, υπογράμμισε ότι όλα τα μέλη και οι εργαζόμενοι του ΠΕΑΚ Πάτρας, στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των ανθρώπων του Προμηθέα, οι οποίες φέρνουν σημαντικές διακρίσεις για τον πατραϊκό αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε ειδική αναφορά στη συμμετοχή της ομάδας ανδρών του Προμηθέα στα ευρωπαϊκά σαλόνια – για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας – και τόνισε ότι το κλειστό του ΠΕΑΚ «Δημήτριος Τόφαλος» που φιλοξενεί την ομάδα, ανακαινίστηκε εκ βάθρων σε ένα γήπεδο υψηλών προδιαγραφών.

Ο κ. Κανελλάκης υπενθύμισε ότι το γήπεδο μέχρι και το 2015 ήταν πλήρως εγκαταλελειμμένο και ακατάλληλο για τις ομάδες, ενώ σήμερα αποτελεί το «στολίδι» των γηπέδων της πόλης, με συντηρημένο παρκέ, κλιματισμό, ανακαινισμένα αποδυτήρια και χώρους πολλαπλών εκδηλώσεων.

Ο χαιρετισμός του προέδρου του ΠΕΑΚ Πάτρας στην εκδήλωση, έκλεισε με ευχές προς τους αθλητές όλων των ομάδων του Προμηθέα, να φέρουν και άλλες διακρίσεις στην πόλη.  Ιδιαίτερα για την ομάδα των ανδρών, ευχήθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα να είναι όσο πιο μεγάλο γίνεται, με τον κορυφαίο «πρεσβευτή» του αθλητισμού της περιοχής μας, να συνεχίσει να μας κάνει περήφανους για την πορεία του.