Το ένα πρόσωπο μετά το άλλο από αυτά που θα συμπληρώσουν τους παίκτες του Nomads αποκαλύπτονται σιγά σιγά στο Πρωινό. Το πρωί της Παρασκευής, δύο ακόμα προσωπικότητες που η συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 θα συζητηθεί, έγιναν γνωστοί. Ο λόγος για τη γνωστή μας από τη συμμετοχή της στο Next Top Model, αλλά και τον πληθωρικό της χαρακτήρα Δήμητρα Αλεξανδράκη, αλλά και τον Κύπριο old school barber Δημήτρη Μαρμαρα.

«Είμαι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, είναι 28 χρονών, είμαι μοντέλο. Τον τελευταίο ένα χρόνο έχω βρει καινούρια χόμπι. Ένα από αυτά είναι η ιππασία, αλλά αυτό που με έχει κερδίσει πάρα πολύ είναι η aerial yoga. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ τις Κυριακές να πηγαίνω να κάνω καρτ. Το χειρότερο θεωρώ που θα αντιμετωπίσω στην Μαδαγασκάρη είναι ότι πρέπει να κόψω τα νύχια μου σύριζα και ότι θα αποχωριστώ το κονσίλερ μου», μας λέει στο βίντεο όπου συστήνεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Ονομάζομαι Δημήτρης Μαρμαράς, είμαι 35 χρονών, είμαι από την Κύπρο, την όμορφη Πάφο. Ξεκίνησα να σπουδάζω ιατρική στην Βουλγαρία. Έμεινα δύο χρόνια και κατάλαβα ότι δεν ήμουν εγώ. Αποφάσισα να έρθω Αθήνα να γίνω κομμωτής. Είναι στο Nomads για το εγώ μου, για το confort zone μου…τηλεόραση, κάμερα, φώτα, δεν είμαι εγώ, οπότε βγήκα έξω από τον κύκλο βολικότητας μου, γουστάρω κάτι καινούριο. Γιατί όχι;» εξηγεί ο Δημήτρης Μαρμαράς ή αλλιώς DiMar.


Βίντεο: zappit