Ο Ζακ Κωστόπουλος είναι ο νεαρός που βρήκε τραγικό θάνατο στο κέντρο της Αθήνας, μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε σε ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και ταυτόχρονα έχει διχάσει την κοινή γνώμη. 

Ο ίδιος ήταν ένα από τα γνωστότερα μέλη της LGBTO+ κοινότητας, ενώ αγωνιζόταν με πάθος για τις ιδέες του, λέγοντας αυτά που πίστευε,  διαταράσσοντας στερεότυπα και προκαταλήψεις. 

Ήταν ένα πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια είχε κάνει δείξει το ταλέντο που είχε στις μεταμορφώσεις, συμμετέχοντας σε πολλά drag shows, χαρίζοντας στον εαυτό του και το καλλιτεχνικό όνομα, εμφανιζόμενη ως Zackie Oh. 

"Το drag γενικά, για μένα, είναι ένας τρόπος να εκφράσεις πράγματα μέσα από το πρίσμα του χιούμορ, της αποδόμησης, του αυτοσαρκασμού. Είναι το να δημιουργήσεις μια persona που πρώτα απ' όλα θα κάνει πλάκα με εσένα και μετά με όλους τους άλλους" είχε τονίσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Έλενα Φάκου και στο Marie Clair. 

"H Zackie Oh, είναι το alter ego και η drag persona μου" είχε πει για το όνομα του στην ίδια συνέντευξη αναλύοντας το: "Το Zackie Oh είναι μια μίξη του δικού μου ονόματος (Ζακ από το Ζαχαρίας) με της Jackie O' που βασικά σημαίνει ότι είναι μια τσούλα (ναι, είμαι) παγιδευμένη στο σώμα μια Πρώτης Κυρίας. Μια φινετσάτη Κυρία παγιδευμένη στο σώμα μιας π...ς.

Είναι αυτό που λέμε και του σαλονιού, και του αλωνιού. Η Zackie Oh είναι εδώ για να κάνει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει ο Ζακ". Ως Zackie Oh είχε εμφανιστεί στο Drag Show που είχε γίνει στο Patras Pride του 2016, αλλά και σε αυτό που ακολούθησε το 2017, συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις που είχαν γίνει στον μόλο της Αγίου Νικολάου και περνώντας με την παρουσία του τα δικά του μηνύματα. 

Οι δυο φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αυτές που είχε ανεβάσει στο instagram του από τις εμφανίσεις του στα Patras Pride που είχαν γίνει γνωρίζοντας μεγάλη αποδοχή και αποθέωση από το κοινό. 


Το 2016 στο μόλο της Πάτρας


Στο Patras Pride του 2017