Το iPhone XS Max, το μεγαλύτερο iPhone μέχρι σήμερα, είναι ήδη στο Device!

Συμβαδίζοντας με την εποχή το Device κατάφερε να αποκτήσει το iPhone Xs Max σε αποκλειστικότητα για τον νομό και από τα πρώτα καταστήματα της χώρας...

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου η Πάτρα καλωσόρισε τη νέα εποχή iphone όπου το μέγεθος... μετράει.

Από το unboxing video διαπιστώσαμε πως κάποιες φορές ότι λάμπει είναι "χρυσός".

Στην σχετική ανάρτηση με το unboxing του μεγαλύτερου αλλά και καλύτερου iphone ever εντυπωσιαστήκαμε από τον σχεδιασμό και το υπέροχο φινίρισμα του κινητού τηλεφώνου ενώ κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του όπως η επιβλητική οθόνη OLED Super Retina HD 6.5", η ταχύτερη αναγνώριση προσώπου μέσω Face ID αλλά και η βελτιωμένη Dual Camera με δυνατότητα καταγραφής video 4K/60fps με STEREO ήχο είναι αυτά που θα πείσουν και τους πιο "δύσκολους" αγοραστές.

Το iphone Xs Max διαθέτει και κάμερα 7 Megapixel (FaceTime HD) στην μπροστινή όψη για selfies, βιντεοκλήσεις και λοιπές εφαρμογές ενώ σε αυτό το μοντέλο έχουμε ασύρματη φόρτιση, ενισχυμένα στερεοφωνικά ηχεία, αυξημένη αντοχή σε νερό και σκόνη και βέβαια με το νέο λογισμικό IOS 12 προ εγκατεστημένο.

Δείτε το video και μάθετε πρώτοι για το "μαργαριτάρι" της apple:

Γνωρίστε το νέο iphone:

Το Device είναι εδώ για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, με τον πιο φιλικό & επαγγελματικό τρόπο!

Bρείτε το:

Διεύθυνση: Γούναρη και 25ης Μαρτίου

τηλ. επικ. 261 062 0720

Device on facebook: https://www.facebook.com/device.gr/