Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων Regional Media Awards' 18, στο Gazarte, στην οδό Βουτάδων, στην Αθήνα. 

Μαζί όμως με την τελετή απονομής, στον ίδιο χώρο και την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί το Regional Media Forum 18, εκεί όπου 11 καταξιωμένα στελέχη της αγοράς θα συζητήσουν για το μέλλον των Τοπικών και Περιφερειακών Μέσων. 

Μεταξύ αυτών ο Εκδότης και Διευθύνων Σύμβουλος, Εφημερίδα Πελοπόννησος, Θόδωρος Λουλούδης και ο Αντιπρόεδρος Επικεφαλής Τμήματος Marketing και Εξαγωγών της ΛΟΥΞ και πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας

Το Forum συμπεριλαμβάνει δύο πάνελ στα οποία θα συμμετέχουν και θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, μεγάλοι διαφημιζόμενοι, media specialist agencies και εκπρόσωποι ΜΜΕ. 

Το πρώτο πάνελ θα έχει ως θέμα «Προβλήματα, ευκαιρίες και προκλήσεις στη λειτουργία και ανάπτυξη των Τοπικών & Περιφερειακών Μέσων» και θα συντονίζει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ), Μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), Νίκος Χατζηνικολάου. 

Το δεύτερο πάνελ θα έχει τίτλο «Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Περιφερειακών & Τοπικών ΜΜΕ αλλά και ανασταλτικοί παράγοντες στην ενίσχυση της διαφημιστικής τους απορρόφησης»  και θα συντονίζει ο Διευθυντής Εκδόσεων, Boussias Communications, Δημήτρης Κορδεράς. 

Τα πάνελ έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 

1ο πάνελ 

«Προβλήματα, ευκαιρίες και προκλήσεις στη λειτουργία και ανάπτυξη των Τοπικών & Περιφερειακών Μέσων»

Ώρα διεξαγωγής:
15:30 - 16:30 (Συζήτηση) / 16:30 - 16:45 (Q&A)

Συμμετέχουν:

Αντώνης Γρηγορόπουλος, Πρόεδρος, ΠΕΙΡΑΣ
Nίκος Σύμπουρας, Μέλος Δ.Σ., ΕΔΕΕ
Βαλέρια Τσάμη, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., ΣΕΔΕΑ
Βαγγέλης Αθανασίου, Πρόεδρος, ΣΗΠΕ
Αντώνης Μουντάκης, Πρόεδρος, ΕΙΕΤ. 

2ο πάνελ

«Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Περιφερειακών & Τοπικών ΜΜΕ αλλά και ανασταλτικοί παράγοντες στην ενίσχυση της διαφημιστικής τους απορρόφησης»

Ώρα διεξαγωγής:
16:45 - 17:30 (Συζήτηση) / 17:30 - 17:45 (Q&A)

Συμμετέχουν:

Σπύρος Καμπιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος, Ιonian TV
Θεόδωρος Λουλούδης, Εκδότης & Διευθύνων Σύμβουλος, Εφημερίδα Πελοπόννησος
Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος & Επικεφαλής Τμήματος Marketing και Εξαγωγών, Λουξ Μαρλαφέκας
Nίτσα Καρατζόγλου, Business Unit Director, Mindshare
Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner, Focus Bari
Νίκος Καρτελιάς, CEO & Founder, Kartelias Media Group.