Τα εγκαίνια του κέντρου ακρόασης Πάτρας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 6μμ, στην αίθουσα της καθολικής εκκλησίας - Μαιζώνος 81, από το διευθυντή της Κάριτας Αθήνας, π. Ιωάννη Πάτση. Η προσπάθεια αυτή θα απευθύνεται και θα προσφέρεται σε όλους τους κατοίκους της Πάτρας, ανεξαρτήτως θρησκεύματος ή εθνικότητας.

Το Κέντρο Ακρόασης είναι ένας ασφαλής χώρος στον οποίο οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τυχόν ζητήματα, δυσκολίες και προβληματισμούς που υπάρχουν στη ζωή τους. Τέτοια ζητήματα μπορεί να είναι πρακτικής ή γραφειοκρατικής φύσεως, αλλά και ψυχολογικής φύσης.

Οι συντονιστές του Κέντρου Ακρόασης υποδέχονται και ακούν προσεκτικά το κάθε άτομο και στη συνέχεια αναλαμβάνουν να το κατευθύνουν υπεύθυνα προς τη σωστή υπηρεσία ανάλογα με το αίτημά του, υποστηρίζοντάς το σε αυτήν την πορεία.

Το Κέντρο Ακρόασης συντονίζεται από εθελοντές της ενορίας, εκπαιδευμένους κατάλληλα και εποπτευόμενους από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Κάριτας Αθήνας.

Μέρες και ώρες λειτουργίας: κάθε Πέμπτη, 5-7μμ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε: 2610 275 215, [email protected]