Ο Ρένος Ρώτας και η Κλέλια Ανδριολάτου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας ο ένας στο πλευρό του άλλου. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και δεν έχουν κρύψει ποτέ πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι, κάνοντας δεκάδες κοινές εξόδους μαζί.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει ο Ρένος Ρώτας στην εφημερίδα Real News θα επιθυμούσε να δημιουργήσει οικογένεια με την σύντροφό του αλλά όχι στο άμεσο μέλλον, μιας και η Κλέλια είναι ακόμη μικρή και σπουδάζει.

«Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια. Βασικά, θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Θα ήθελα τρία παιδιά σίγουρα. Αυτή την εποχή η Ελλάδα με φρενάρει σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες». Ο Ρένος Ρώτας εξομολογήθηκε επίσης στην εφημερίδα «Η Κλέλια είναι λίγο πιο μικρή, οπότε είναι λίγο νωρίς. Από την άλλη θα μου άρεσε να είναι η σύντροφός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Θα έβγαιναν ωραία τα παιδιά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας, γιατί και η Κλέλια σπουδάζει και έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά της. Δεν θα γίνει κάτι στα τρία επόμενα χρόνια. Ό,τι γίνει θα γίνει μετά, αν τα καταφέρουμε και αντέξουμε».