Κάτι γίνεται στις εποχές αυτές που ζούμε και ο κόσμος έχει αγριέψει, δεν είναι καλά ψυχολογικά και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να ξεφύγει από τα προβλήματα του, βάζοντας τα πολλές φορές ακόμα και με τους γύρω του, ξεφεύγοντας από τα όρια και προχωρώντας σε δύσκολες καταστάσεις. 

Δεν εξηγείται αλλιώς. Σε αυτό το πλαίσιο έτσι ανάστατοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους οι περίοικοι και οι ένοικοι της οδού Χαραλάμπη, στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, αργά το βράδυ του Σαββάτου όταν ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, μέσα στη νύχτα που τους ανησύχησε. Ένας άνδρας, που μάλλον ήταν σε κατάσταση μέθης, τα είχε βάλει με μία πινακίδα σήμανσης που βρίσκεται στην οδό. 

Ο άνδρας προσπαθούσε με μανία να τη ξηλώσει και όταν τα κατάφερε, τη σήκωσε και σαν μην του έφτανε αυτό, την πέταξε στον δρόμο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε από το σημείο κάποιο όχημα, καθώς εύκολα μπορούσε να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Στη συνέχεια τα έβαλε με τους κάδους απορριμάτων και ξεκίνησε να τους κλωτσάει πετώντας τους στη μέση του δρόμου.

Οι περίοικοι όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία που συνέλαβε τον άγνωστο άνδρα την ώρα που κατέβαινε την Γούναρη. Τελικά τι έχει συμβεί; Δεν πάμε καλά. Καθόλου καλά...

Δείτε το βίντεο: