Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση του νεαρού ζωγράφου Δημήτρη Ρογγίτη, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 84ης Ιππικής έκθεσης Ανδραβίδας. 

Η έκθεση που είχε τίτλο "Στιγμές παγωμένες στο χρόνο" φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Ανδραβίδας και έγινε αντικείμενο θαυμασμού από δεκάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στον χώρο για να δουν από κοντά τα έργα ενός ταλαντούχου παιδιού που έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά, έχοντας μεγάλες δυνατότητες. 

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης έγραψε στην σελίδα του στο facebook μετά τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του: "Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερά την πρώτη έκθεση μου. Νιώθω πραγματικά ευλογημένος για όλο αυτό. 

Ο δρόμος για την επιτυχία είναι σίγουρα αυτός με τις πολλές απαιτήσεις και τα μεγάλα εμπόδια. Άλλωστε, αν δεν ήταν αρκετά δύσκολος δρόμος, δεν θα ήταν κιόλας κάτι αξιόλογο.

Μέσα από αυτή την έκθεση θέλω να πιστεύω πως κατάφερα έστω και ένα άτομο, να δει κάτι παραπάνω από έναν απλό πίνακα. Να μπόρεσε να αντικρίσει πολύ πιο πέρα από τα χρώματα. Έστω να μπόρεσε να αισθανθεί για μια στιγμή τα αποτυπωμένα συναισθήματα".

Να σημειωθεί ότι η έκθεση ολοκληρώθηκε το Σάββατο στις 22 Σεπτεμβρίου.