Περήφανες έκανε για ακόμα μία φορά την Πάτρα και τον σύλλογο της "Φλόγας" ο έμπειρος Πατρινός δρομέας του ορεινού τρεξίματος, Χρήστος Κατσιρόπουλος. 

Ο Χρήστος Κατσιρόπουλος πήρε μέρος σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες στα βουνά των Άλπεων της βόρειας Ιταλίας και τερμάτισε πρώτος από τους έξι Έλληνες που πήραν μέρος συνολικά σε αυτό το αγωνιστικό event στο οποίο συμμετείχαν ορισμένοι από τους καλύτερους δρομείς του είδους τους σε όλη την Ευρώπη. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αγώνας ξεκίνησε την Κυριακή στις 9 Σεπτεμβρίου και ο τερματισμός του ήταν  το Σάββατο στις 15 του μήνα. Ο πατρινός δρομέας τερμάτισε την Παρασκευή, κάνοντας 340 χιλιόμετρα και 31000 θετική υψομετρική, ενώ ανάμεσα από συνολικά 900 δρομείς, κατάφερε και τερμάτισε μετά από 126. 30 ώρες τρέξιμου στις Ιταλικές Άλπεις, δείχνοντας την αξία του και τη πολύ καλή φυσική του κατάσταση. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χρήστος Κατσιρόπουλος έχει αγωνιστεί σε πολλούς ευρωπαϊκούς και διεθνείς ορεινούς αγώνες υπεραποστάσεων, έχει πετύχει σημαντικές επιδόσεις, ενώ τρέχει πάντα φορώντας την φανέλα της Φλόγας, εξυπηρετώντας έτσι έναν ιερό σκοπό, διαδίδοντας εκτός των άλλων παντού το μήνυμα της αποστολής αυτού του συλλόγου. Ενός συλλόγου που ως γνωστόν έχει κάνει σημαντικό έργο στη στήριξη και στην φροντίδα των παιδιών με νεοπλασματικές και ογκολογικές ασθένειες.