Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του είναι ο Πατρινός πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής Νίκος Ηλιόπουλος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ. 

Η διοργάνωση θα γίνει στις 12 με 14 Οκτωβρίου στην Aspire Dome της Ντόχα, σε μία πόλη που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και αποτελεί πλέον ένα από τα επίκεντρα του κόσμου. 

Ο Νίκος Ηλιόπουλος, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Εθνικής ομάδας, θα προσπαθήσουν από κοινού να φέρουν νέες μεγάλες επιτυχίες στη χώρα μας, από ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει πολλά μετάλλια και πολλές συγκινήσεις.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Νίκος Ηλιόπουλος μαζί την υπόλοιπη ομάδα θα αγωνιστεί σε ένα φιλικό αγώνα, προσομοίωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος, κόντρα στις εθνικές ομάδες της Ιταλίας και της Ρωσίας. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νίκος Ηλιόπουλος βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις, αλλά και στους επίσημους αγώνες που προηγήθηκαν και η εθνική μας ομάδα περιμένει πολλά από αυτόν, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά.