Έτοιμος είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, και αθλητής του συλλόγου "Δύναμη Πατρών", Αργύρης Σοφοτάσιος για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων 2018. Το χρυσό παιδί του Πατρινού Taekwondo θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα αγωνιζόμενος στην κατηγορία -73 Kg στις 10 Οκτωβρίου.

Ο Αργύρης Σοφοτάσιος προετοιμάζεται πυρετωδώς με την επιμονή που τον διακρίνει και την όρεξη  για δουλειά έχοντας πάντα δίπλα του τον προπονητή του, Γιώργο Σταύρακα, να τον στηρίζει και να τον συμβουλεύει.

Να θυμίσουμε πως η πρόκριση στους αγώνες του Μπουένος Άιρες ήρθε έξι μήνες μετά την ανάδειξή του Σοφοτάσιου σε πρωταθλητή Ευρώπης στους έφηβους, μέσω του προκριματικού τουρνουά που άνοιξε αυλαία στις 6/4 στο Χαμμαμέτ της Τυνησίας. Ο πρωταθλητής της Δύναμης Πατρών κατέλαβε τότε θέση στην πρώτη οκτάδα της κατηγορίας των -73 κιλών, η οποία ισοδυναμούσε με απευθείας πρόκριση για τη διοργάνωση του Μπουένος Άιρες.

Η Συμμετοχή αυτή αποτελεί μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη στιγμή για την Δύναμη Πατρών και τους προπονητές της, οι οποίοι θεωρούν πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή ο οποίος ξεχωρίζει διότι αγαπά αυτό που κάνει και μένει προσηλωμένος στους στόχους του.