Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, μεταξύ του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Κώστα Κατσουράνη, της Επίκουρης Καθηγήτριας Δρ. Δήμητρας Παπαδημητρίου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών (συντονίστρια του Επιστημονικού Προγράμματος του Συνεδρίου) και του Ευάγγελου Δασκαλόπουλου, Διδάκτωρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής του 19ου Ετήσιου Συνεδρίου Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής.

Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου αρχικά ενημέρωσε τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Κ. Κατσουράνη, για τη θεματολογία και τους στόχους του Συνεδρίου. Στη συνέχεια, προσκάλεσε α) την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ να συμμετέχει ως υποστηρικτής του συνεδρίου και β) τον Κώστα Κατσουράνη να συμμετέχει στην στρογγυλή τράπεζα με θέμα: «Επαγγελματικά και Ερασιτεχνικά Σωματεία: Βέλτιστες Πρακτικές Βιωσιμότητας και Ανάπτυξης» με στόχο να αναδείξει διοικητικές πρακτικές, δομές και δράσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της οικονομικής ευρωστίας και της διοικητικής αποτελεσματικότητας των μεγάλων και μικρότερων συλλόγων της πόλης.

H Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ – www.elleda.gr) έχει ανακοινώσει ότι το 19ο Ετήσιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής με τίτλο: «Τα αθλητικά γεγονότα ως εργαλεία ανάπτυξης», θα διεξαχθεί στην Πάτρα, από 16 - 18 Νοεμβρίου 2018, με διοργανωτή το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και συν-διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Πατρών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Πατρών, έχοντας έως τώρα άριστη συνεργασία. Ως εκ τούτου θα συμμετάσχει στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής και θα βοηθήσει για την επιτυχία του.