Επιστρέφει η Τατιάνα Στεφανίδου από άλλη τηλεοπτική συχνότητα και άλλη ώρα. Με σκοπό όμως να συνεχίσει κάνει αυτό που έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά: να είναι μαζί με τους τηλεθεατές σε θέματα που τους απασχολούν.

Για αυτό και ο τίτλος της εκπομπής της είναι «Μαζί σου» και όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: “Η Τατιάνα Στεφανίδου έρχεται «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ για να αλλάξει τα μεσημέρια μας, να τους δώσει ενδιαφέρον, να ασχοληθεί με θέματα που απασχολούν και συζητούνται, να αγγίξει με ευαισθησία όλα όσα προβληματίζουν και μένουν αναπάντητα.

Η Τατιάνα έρχεται αποφασισμένη να ακούσει. Και να ασχοληθεί με θέματα που φωτίζουν όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής. Με αποκαλύψεις και έρευνα. Για όλα αυτά που πρέπει να μαθαίνουμε και να μην προσπερνάμε.

«Μαζί σου». Σε μια εκπομπή που ξέρει να αναδεικνύει τις ανθρώπινες ιστορίες, στις πιο ευαίσθητες πτυχές τους.

Η επικαιρότητα, όπως την αντιλαμβάνονται οι πολίτες και όχι όπως την προτιμούν οι πολιτικοί.

Ειδήσεις, όχι μόνον όπως φαίνονται, αλλά και το παρασκήνιό τους. Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το κοινό, που είτε βρίσκεται στο στούντιο για να παρέμβει, είτε καταθέτει την άποψή του από τα social media”.

Aπό τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου λοιπόν και κάθε μέρα στις 11.30 το πρωί η Τατιάνα Στεφανίδου είναι «Μαζί σου» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ…!

ΠΗΓΗ: newsit.gr