Οι θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ ανησυχούν πλέον για την υγεία του, μετά από ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει τον διάσημο τραγουδιστή να χαιρετά κάποιους οπαδούς του στους δρόμους του Μανχάταν.

Στο βίντεο, διάρκειας μόλις 18 δευτερολέπτων, ο 24χρονος τραγουδιστής φαίνεται αρχικά να μιμείται τον υπερβολικά ενθουσιασμένο θαυμαστή του όταν τον αναγνώρισε.

Αλλά μόλις τον πλησιάζει και τον αγκαλιάζει μία νεαρή για μια selfie, ο Τζάστιν Μπίμπερ με έναν πολύ παράξενο τρόπο της χτυπά την πλάτη με το χέρι του να τρέμει, ενώ η έκφρασή του αλλάζει στιγμιαία από μια γκριμάτσα σε ένα αυστηρό χαμόγελο και πάλι από την αρχή.

Το 2016, ο Μπίμπερ είχε υποσχεθεί πως δεν θα πόζαρε ποτέ ξανά για φωτογραφίες με θαυμαστές του γιατί αυτό τον έκανε να νιώθει «δυστυχισμένο και διανοητικά εξαντλημένο στο σημείο της κατάθλιψης».

«Υπάρχει ένα viral βίντεο του Μπίμπερ που τον δείχνει να κάνει tweak στους δρόμους, την ώρα που συναντά θαυμαστές του. Τόσο άσχημο, μάγκα μου. Μισώ τα ναρκωτικά» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Μία άλλη θαυμάστριά του, με το όνομα Κλερ Γουόλντορφ, αποκάλεσε το «ενοχλητικό» βίντεο ως «ένα από τα χειρότερα πράγματα που είδα αυτό τον μήνα» και «θα προτιμούσε να μην το δει ποτέ». Και ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Ο Τζάστιν Μπίμπερ τρέμει... καημένο αγόρι. Ελπίζω να πάρει τη βοήθεια που χρειάζεται».

Το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, μόλις μία μέρα αφότου ο Τζάστιν Μπίμπερ εθεάθη να κάνει καντάδα στην αγαπημένη του, Χέιλι Μπάλτουιν, έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.