Ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», έχει μόνο καλά λόγια να πει για τους συμπρωταγωνιστές του, ανάμεσά τους ο Φάνης Μουρατίδης και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης!

Δείτε τι λέει για εκείνους...

Και η τηλεόραση έχει χτυπηθεί από την κρίση;

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την TV. Με τα παλιά υλικά, δεν θα ανανεωθεί.

Είναι μια λύση η δημιουργία ενός ξεχωριστού προϊόντος, για να κερδίσει το κοινό;

Για να βγάλει ο ταχυδακτυλουργός το κουνέλι από το καπέλο, υπάρχει μια απαραίτητη προϋπόθεση: να υπάρχει κουνέλι!

Μετά από τόσες σειρές που έχεις κάνει στην τηλεόραση, πιστεύεις πως υπάρχει «συνταγή» επιτυχίας;

Μόνο θάρρος, τόλμη, έμπνευση και πάθος για εργασία.

Αυτοί που «μαγειρεύουν» τα προγράμματα άφησαν για καιρό εκτός τη μυθοπλασία. Κατάλαβαν, λες, το λάθος τους και γύρισαν σε αυτήν;

Η μυθοπλασία είναι απαραίτητη, διότι οι τηλεθεατές θέλουν να επικοινωνούν στη γλώσσα τους. Όσο καλή κι αν είναι μια ξένη σειρά (που είναι), παραμένει «ξένη».

Σε αφορά πάντα να έχεις καλούς ηθοποιούς πλάι σου. Το ίδιο συμβαίνει και με το «Πέτα τη φριτέζα».

Όπως σου έχω τονίσει, αρκετές φορές, είναι βασικό ζητούμενό μου να παίζω πλάι σε ικανούς ηθοποιούς. Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ φυσικά. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός ο Φάνης Μουρατίδης, που κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, παίζοντας τον γιο μου, που είναι τελείως κόντρα με μένα. Είναι ένας άψογος, σοβαρός, δοκιμασμένος ηθοποιός! Μαζί μας είναι και ο εξαιρετικός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που θα κάνει ξεχωριστή επιτυχία κατά τη γνώμη μου, αλλά και η άξια Ελένη Ουζουνίδου, οι καίριες Τζένη Μπότση Νικολέτα Κοτσαηλίδου, αλλά και πολλά νεότερα και ταλαντούχα παιδιά. Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει ο στενός συνεργάτης μου Ανδρέας Μορφονιός, που τον εκτιμώ πολύ.

 Πηγή: Realnews