Η Ελένη Καστάνη επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στον ΑΝΤ1 με τη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό» και σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλάει για τη νέα τηλεοπτική δουλειά της αλλά και τους συνεργάτες της.

Τι θα δουν οι τηλεθεατές μέσα από τη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό»;

«Είναι η πρώτη φορά που δουλεύω με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη μαζί και η συγκυρία είναι εξαιρετική. Εχουμε δημιουργήσει μία ωραία ομάδα, που αποτυπώνει με κωμικό τρόπο τις οικογενειακές καταστάσεις. Η ιστορία αφορά στη σχέση δύο ανθρώπων που είναι χρόνια μαζί, δύο γονέων, που αποφασίζουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και πηγαίνουν να ζήσουν με τα παιδιά τους. Οι καταστάσεις που συμβαίνουν είναι αληθινές με άφθονες δόσεις χιούμορ και το οφείλουμε στους σεναριογράφους Σάρα Γανωτή και Νίκο Σταυρακούδη, αλλά και στους σκηνοθέτες Πιέρρο Ανδρακάκο και Νίκο Κρητικό, που τους έχω λατρέψει. Το αποτέλεσμα νομίζω ότι μας δικαιώνει, αλλά ελπίζουμε να αρέσει και στον κόσμο. Ξέρετε, όταν εμείς αγωνιούμε και κοπιάζουμε, θέλουμε να έχει και αντίκρισμα».

Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, σας αγχώνει το αντίκρισμα που θα έχει η σειρά στο κοινό;

«Πάντα με άγχωνε αυτό, γι' αυτό έκανα τρομερές επιλογές στην καριέρα μου. Ποτέ δεν δούλεψα με κριτήριο τα χρήματα ούτε τώρα φυσικά. Ο κόσμος, όπου και να με έβλεπε, μου έλεγε: «Γιατί δεν σας βλέπουμε στην τηλεόραση;»... Εγώ, πάντα, τους απαντούσα: «Να στείλετε γράμμα στα κανάλια»!

Πόσα χρόνια έχετε να κάνετε τηλεόραση;

«Από το 2007, από τη σειρά του ΑΝΤ1, «Τα κορίτσια του μπαμπά». Περισσότερα από 10 χρόνια, όμως, υπάρχουν οι επαναλήψεις και δεν απουσιάζουμε ποτέ από την τηλεόραση», δηλώνει στο tv kous kous.