Μπορεί να έχουν πάρει αρκετές υποσχέσεις από τους αρμοδίους, όμως, οι φίλοι του skateboard και οι bmxάδες, ακόμα στην πλατεία μπροστά από την Παντάνασσα, ασκούνται στα αγαπημένα τους σπορ. 

H πλατεία Παντάνασσας είναι εδώ και χρόνια το στέκι τους και παραμένει ακόμα και σήμερα, αφού οι υποσχέσεις που είχαν πάρει για την δημιουργία ενός skate park που θα τους δώσει την δυνατότητα να προπονούνται σε έναν κατάλληλο και διαμορφωμένο χώρο για skate, δεν έχουν μέχρι τώρα γίνει πραγματικότητα. 

Έτσι, κάθε απόγευμα, η παρέα τους που ολοένα και μεγαλώνει δίνει ραντεβού στην πλατεία μπροστά από την Παντάνασσα της οποίας οι ίδιοι, με δική τους πρωτοβουλία πριν από μερικούς μήνες είχαν προχωρήσει σε επιδιορθώσεις των μαρμάρων και των φθορών που είχαν προκληθεί από τα skate τους. Τα παιδιά έδειξαν ευαισθησία, όμως οι φορείς μέχρι ώρας δεν έχουν δείξει την ανάλογη. 

Μπορεί να διαρρέει προς τα έξω ότι το skate park θα υλοποιηθεί στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, στο πάρκο που διαμορφώνει τώρα ο Δήμος, όμως για την ώρα τίποτα δεν έχει γίνει. Οι σκειτάδες λοιπόν κάνουν ακόμα την προπόνηση τους στην πλατεία μπροστά από την Παντάνασσα και ορισμένοι από αυτούς τα βράδια φεύγουν από εκεί και κατεβαίνουν ομαδικά με τα skate τους  στην πλατεία Γεωργίου. 

Αν κάποιος πάντως περάσει από την πλατεία Παντάνασσας και έχει λίγο χρόνο για να τους παρακολουθήσει να είναι σίγουρος ότι θα κολλήσει. Θα... χαζέψει με τα κόλπα τους. Σκέψου τι θα έκαναν αν είχε και ένα πάρκο για να προπονούνται. 


 fotisfar

fotisfar