Ο Πρόεδρος της ΛΑ.Ε. κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέφθηκε τα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών όπου είχε ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ  και τον Πρόεδρο της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ για τα αιτήματα και τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Ειδικότερα οι Πρόεδροι αναφέρθηκαν στα προβλήματα του ασφαλιστικού, στην ανάγκη ίδρυσης Αναπτυξιακής Τράπεζας, στον ακατάσχετο λογαριασμό, στους διακανονισμούς με τη ΔΕΗ και στην προστασία της πρώτης κατοικίας των εμπόρων και της επαγγελματικής στέγης. Ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου και ανέφερε ότι είναι αναγκαία μία ευρεία «σεισάχθεια» δίκαιης διαγραφής των χρεών των ΜμΕ ούτως ώστε να είναι δυνατή η επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ δώρισε στον κ. Λαφαζάνη το Ιστορικό Ημερολόγιο 2018 που περιλαμβάνει υλικό από το ψηφιοποιημένο  αρχείο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και επιδόθηκαν υπομνήματα εκ μέρους του ΕΕΣΠ και της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ με τις θέσεις και τις προτάσεις του εμπορικού κόσμου.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ρώρος, ο Πρόεδρος της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ κ. Βαγενάς και ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Ζαφειρόπουλος. Στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. συμμετείχαν ο πρώην Βουλευτής κ. Πετράκος και ο κ. Φλαμιάτος, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.