Οι δημοτικές παρατάξεις Τώρα για την Πάτρα, Νέα πόλη, ΡΑΠ Πάτρα η δική μας πόλη σε ανακοίνωση τους για την αντιδρόμηση της Κανακάρη αναφέρουν τα παρακάτω:

"Για μία ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή ακολουθεί την προσφιλή της και συνηθισμένη πρακτική εκείνη της αποποίησης ευθυνών για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης που τα μετακυλύει στην επόμενη δημοτική περίοδο. Για 4 χρόνια παραπλάνησε την κοινωνία και θόλωσε τα νερά δίνοντας στους κατοίκους να καταλάβουν πως συζητά στα σοβαρά τη μη αντιδρόμηση.

Άφησε τα πράγματα στην τύχη τους δίχως να προχωρήσει σε καμία ουσιαστική παρέμβαση ή βελτιωτική πρόταση της κατάστασης. Στόχος να πατήσει πάνω σε προηγούμενες αποφάσεις και να τις καταγγείλει ετεροχρονισμένα ώστε να μην αναλάβει καμία ευθύνη. Ξεχνάει ότι ο λαός της Πάτρας την έχει
ψηφίσει για να παίρνει και δύσκολες αποφάσεις. Η πολιτική της προπαγάνδα προηγήθηκε ως συνήθως του συμφέροντος της πόλης. Συνειδητά άφησε το θέμα να ξεχειλώσει δίχως να πράξει το παραμικρό για να το παίξει Πόντιος Πιλάτος. Για να προτείνει σαν θέση!!!

Τη δοκιμαστική περίοδο, μια κοροϊδία και παραμύθι της δημοτικής αρχής Πελετίδη για να τα έχει με όλους καλά!! Ανευθυνότητα σε κάθε της βήμα όπως και στο ότι χρειάστηκαν 4χρόνια για να φέρει μόλις σήμερα τη διάνοιξη της Ναυαρίνου που αποτελεί συνέχεια της Κανακάρη.

Συνοπτικά:

Εισηγείται η Δημοτική Αρχή, μετά 4 χρόνια παλινωδιών για ένα από τα κορυφαία θέματα της πόλης, όπως είναι το Συγκοινωνιακό- Κυκλοφοριακό, δοκιμαστική περίοδο και νέα μελέτη για το κυκλοφοριακό που έπρεπε ήδη να έχει γίνει. Εκείνο που απουσιάζει κυρίως είναι οι πολιτικοί στόχοι που πρέπει μια Δημοτική Αρχή, ένας Δήμος να έχει, σε θέματα Συγκοινωνιακού Σχεδιασμού και Κυκλοφορίας.

Δεν θα την ακολουθήσουμε στο παραμύθι και τη κοροϊδία μιας ολόκληρης πόλης και των φορέων της, και στην κατεύθυνση σημειακών τροποποιήσεων που δεν συνδέονται μεταξύ τους αλλά ούτε και με την αρχική μελέτη."