Η επιστροφή του Manifest του φεστιβάλ - θεσμού για την Πάτρα ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική, με τους Πατρινούς να γεμίζουν το χώρο του Εργοστάσιου Τέχνης και τη μουσική να διαπερνά το πέπλο της νύχτας και να σκορπίζεται στα άστρα, μαζί με όλες αυτές τις νότες που ακούστηκαν από τα έξι συγκροτήματα που εμφανίστηκαν στην σκηνή το διήμερο της 14ης και 15ης Σεπτεμβρίου. 

Η ιστορία έγραψε. Το Manifest 2018 επέστρεψε για τα καλά και έδειξε ότι  η επιστροφή του αυτή δεν θα είναι πυροτέχνημα, αλλά μια φωτιά που θα καίει σιγανά τις ψυχές όλων αυτών που αγαπούν τις συναυλίες και τα live music events, παίρνοντας διαστάσεις πυρκαγιάς όταν η μεγάλη αυτή γιορτή του Mojo κορυφώνεται. 

Όταν το Mojo και όλοι όσοι συντελούν στην υλοποίηση αυτού του φεστιβάλ πραγματοποιούν κάθε φορά το Manifest. Τα έξι συγκροτήματα που εμφανίστηκαν στη σκηνή του Manifest το διήμερο, ήταν γραπτό τους να "απογειώσουν" τους Πατρινούς που βρέθηκαν και αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία. 


Οι 1000 Μods, οι Villagers of Ioannina City, οι Naxatras, οι Nightstalker, οι Monovine και οι 32 Bastards, οι έξι αυτές μπάντες που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, έδωσαν η κάθε μία τον δικό της ρυθμό, προσθέτοντας τα δικά τους ξεχωριστά ηχοχρώματα αυτού του παζλ της μουσικής ενέργειας που ξεπέρασε όλες τις τυπικές φόρμες και έκανε το Εργοστάσιο Τέχνης να κλονιστεί και να φορτιστεί σε υψηλές άγριες εντάσεις. 

Ήταν ένα διήμερο που έδειξε ότι η Πάτρα έχει την δυναμική για να αγκαλιάσει τέτοια ξεχωριστά μουσικά events, ξεφεύγοντας από την λογική των τετριμμένων και των δεδομένων καταστάσεων.

Δείτε φωτογραφίες από την Make No Noize που ήταν εκεί το διήμερο και κάλυψε φωτογραφικά το φεστιβάλ.