Κάθειρξη έντεκα ετών και έξι μηνών συν 100.700 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηλείας σε έναν 33χρονο Πακιστανό για τα αδικήματα της αποπλάνησης κατ' εξακολούθηση μιας ανήλικης Ρουμάνας, της κατοχής σχετικού πορνογραφικού υλικού και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόρεστες πράξεις.

Ο Πακιστανός, σύμφωνα με το patrisnews, είχε συνελήφθη στις 10 Οκτωβρίου μαζί με έναν 54χρονο Έλληνα για την αποπλάνηση 12χρονου κοριτσιού από τη Ρουμανία. Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους μετά από διάταξη που εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει ανάλογα αδικήματα και σε άλλα ανήλικα κορίτσια.

Η σύλληψη του 32χρονου - τότε- έγινε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μαζί με τον 54χρονο Έλληνα που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, να ασελγούν στις δύο Ρουμάνες ηλικίας 12 και 17 χρόνων, σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί ο Πακιστανός.

Το τραγικό είναι ότι μαζί με τις δύο ανήλικες ήταν και η 47χρονη μητέρα τους, η οποία επίσης συνελήφθη! Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.