Νομίζεις πως η αγαπημένη σου σειρά ταινιών με vampires ανήκει στο παρελθόν; Ίσως να κάνεις λάθος και πιθανότατα να σου έχουμε πολύ ευχάριστα νέα.

Κι αυτό γιατί ως φαίνεται οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της, ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart δεν απέκλεισαν σε ξεχωριστές συνεντεύξεις που έδωσαν το ενδεχόμενο της επιστροφής τους στο Love story της Bella με τον Edward.

Η Kristen που βρέθηκε στο International Film Festival στο Τορόντο ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε με μια ακόμα ταινία της σειράς Twilight και η απάντησή της θα σε κάνει να ουρλιάξεις, όπως αναφέρει το teen queen.

Φυσικά θα επέστρεφα, Εννοείται, Ναι ναι», είπε η Stewart η οποία ζήτησε γρήγορα να της σταλούν σενάρια από τους παραγωγούς.

Ο δε Robert Pattinson εξήγησε πως χρησιμοποιεί ενυδατική κρέμα εντατικά και είναι έτοιμος να υποδυθεί τον 17χρονο όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι τις διαθέσεις της δημιουργού των βιβλίων του Twilight Stephanie Meyer που θα έχει τον τελικό λόγο στη δημιουργία μιας ακόμα ταινίας.