Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε στο επίκεντρο της προσοχής και αυτό φαίνεται να σας κουράζει λίγο. Οι συνεργάτες σας είναι πιθανό να έχουν αισθανθεί πολύ άνετα μαζί σας και να ρωτούν για προσωπικά σας ζητήματα και να περιμένουν απαντήσεις που εσείς δεν είστε διατεθειμένη να δώσετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτές τις συζητήσεις, λέγοντας με ειλικρίνεια, ότι σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Σε περίπτωση που σας απασχολεί κάποιο οικονομικό ζήτημα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το λύσετε. Η προσωπική σας ζωή, εσάς που είστε single, περνάει μία τρικυμία…

ΤΑΥΡΟΣ

Η απαισιοδοξία σας είναι μεγάλη και η αυτοπεποίθησή σας δεν είναι και στα καλύτερά της. Βλέπετε τις πόρτες που είχαν ανοίξει στα επαγγελματικά σας να κλείνουν και αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αποτρέψετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη πλευρά και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Βάλτε τα δυνατά σας και πολύ σύντομα, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλα τα οικονομικά εμπόδια που έχουν εμφανιστεί στον δρόμο σας. Μην παραμελείτε τον αγαπημένο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργάτες σας, σας εκτιμούν και δεν σταματούν να σας το δείχνουν. Τα σχόλια που θα ακούσετε θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικά και θα καταλάβετε πως οι κόποι σας αποδίδουν. Προσέξτε μόνο να μην κακολογήσετε κάποιον στη δουλειά σας, γιατί είναι σίγουρο πως θα μαθευτεί πολύ σύντομα και θα δείτε τη συμπεριφορά των συναδέλφων σας να αλλάζει. Τα οικονομικά σας έχουν βελτιωθεί, ωστόσο χρειάζεται ακόμη δουλειά για να αισθανθείτε πλήρως ασφαλής. Στην προσωπική σας ζωή, ήρθε μάλλον ο καιρός να κάνετε κάτι για να μην είστε άλλο single.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό σας ταξιδεύει στο παρελθόν και είναι πολύ δύσκολο να ξεκολλήσει. Μην αφήσετε κάποιο πρόσωπο από τα παλιά να σας παρασύρει σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει. Ο στόχος τώρα πρέπει να είναι, πώς θα πάτε μπροστά. Αφιερώστε όλη σας την ενέργεια σε νέα project και συνεργασίες που πολύ σύντομα θα σας ανοίξουν νέους δρόμους. Αυτή είναι μια πολύ παραγωγική περίοδος για εσάς. Θα φέρει αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η ανάλυση και η οργάνωση είναι τα δυνατά σας σημεία. Θα πρέπει να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό δεν είναι απαραίτητα να φτάσετε στο στόχο σας, αλλά να βγείτε πιο έμπειρη από όλη τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι άριστες, γι’ αυτό θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε στη δουλειά σας, για να εντυπωσιάσετε τα αφεντικά σας. Τα οικονομικά σας πηγαίνουν καλά, ωστόσο ένα οικογενειακό ζήτημα θα φρενάρει την πρόοδό σας. Ο σύντροφός σας θα ανακαλύψει ένα καλά κρυμμένο μυστικό σας και θα χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρατήστε μυστικές τις επόμενες επαγγελματικές ενέργειες που σκοπεύετε να κάνετε. Να θυμάστε πως δεν θέλουν όλοι γύρω σας το καλό σας. Κάποια άτομα μπορεί να φαίνονται αξιόπιστα, όμως, δεν είναι. Δεν χρειάζεται να διαδίδετε τις ιδέες σας, γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιος από το περιβάλλον σας, να προσπαθήσει να εμποδίσει την πρόοδό σας. Καλύτερα να βρείτε άλλα θέματα για συζήτηση που δεν θα περιλαμβάνουν τα σχέδιά σας. Σε οικονομικό επίπεδο υπάρχει μία βελτίωση, όμως ο παρορμητισμός σας οδηγεί σε λάθος κινήσεις. Ο αγαπημένος σας και εσείς θα κάνετε μία συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει πολλά.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να εκπληρώσετε ένα επαγγελματικό όνειρο που το κυνηγάτε εδώ και καιρό. Οι ικανότητες σας είναι τόσο μεγάλες που κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσετε και νέους στόχους, αφού έχετε τον τρόπο να τους υλοποιήσετε. Στα οικονομικά σας θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε την κατάσταση. Μιλήστε με τον αγαπημένο σας αν κάτι σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας και θα ξεκινήσετε από το σπίτι σας. Αν διαμορφώσετε το χώρο σας όπως εσείς επιθυμείτε σίγουρα η ψυχολογία σας θα είναι καλύτερη. Στον επαγγελματικό τομέα προσέξτε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, γιατί αυτό που τώρα σας φαίνεται ως η πιο σωστή απόφαση αύριο, μπορεί να είναι και το μεγαλύτερο λάθος σας. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος μοιάζουν να υποχωρούν, ωστόσο η καλή διαχείριση πρέπει να συνεχιστεί για να παραμείνει και η πρόοδός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τίποτα, γιατί όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε τελευταία θα εξαφανιστούν με έναν μαγικό τρόπο. Οι κοντινοί σας άνθρωποι σας δίνουν απλόχερα τη βοήθειά τους χωρίς καν να χρειαστεί να του το ζητήσετε. Είναι πιθανό να κάνετε μια νέα φιλία που έχει τις καλύτερες προοπτικές για να διαρκέσει στο μέλλον. Η τύχη είναι με το μέρος σας, και θα ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις από την οικογένειά σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα και θα μπορέσετε να κάνετε νέα ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε κουραστεί τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να ψάχνετε ανταμοιβή στα υλικά αγαθά. Δεν είναι κακό να κάνετε που και που ένα δώρο στον εαυτό σας, προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε και βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να φορτίσετε «τις μπαταρίες σας» για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, που είναι πάρα πολλές. Συζητήστε με τον αγαπημένο σας και βρείτε μία λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τους κοντινούς σας ανθρώπους και δεν είστε σίγουρη για το ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε. Μην μπείτε στην διαδικασία να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους. Η ζωή είναι μόνο δική σας και οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια επένδυση ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα, γιατί αυτή δεν είναι η καλύτερη περίοδος για τα οικονομικά σας. Με ηρεμία και χαμηλούς τόνους θα μπορέσετε να λύσετε την παρεξήγηση που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα ακούσετε ευχάριστα νέα που αφορούν τη δουλειά σας και σας περιμένουν σημαντικές εξελίξεις. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε. Ωστόσο, φροντίστε να μην κάνετε άσκοπες αγορές που θα χαλάσουν την πρόοδό σας. Σε συζητήσεις που θα κάνετε με το σύντροφό σας θα πρέπει να έχετε υπομονή και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δώστε του λίγο χρόνο και η επικοινωνία σας θα γίνει καλύτερη.