Φημίζεται για το χιούμορ του και για τα ποστ του στα social media!

Ο Vesos (aka Γιώργος Παναγόπουλος) είναι ένας "θεούλης" αφού κάνει πλάκα και διαχειρίζεται την επικαιρότητα με τέτοιο τρόπο που γίνεται ο ίδιος "θέμα".

Δίνοντας έναν εύθυμο τόνο στα σποτ που δημιουργεί καταφέρνει να γίνει viral και κυρίως να περάσει στους θεατές το μήνυμα του είτε αυτό έχει να κάνει με την πολιτική είτε απλά με την διακωμώδηση των γεγονότων που "τρέχουν".

Χωρίς να τρέχει αλλά να... "πετάει" -ατάκες και στα σύννεφα- μπήκε πάλι στον "χορό" με ένα διαφημιστικό μήνυμα που τα "σπάει"!

Δείτε το...


Πανάρετος - Κέντρα Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης

Στο ίδιο μήκος κλίματος με διάθεση για δημιουργία, καινοτομία και κυρίως σεβασμό ανέλαβε να τρέξει τις καμπάνιες γνωστών επιχειρήσεων μέσω του diafimizw.gr.

Είναι το πρότζεκτ που ξεκίνησε για να "ανακατέψει" τον χώρο της διαφήμισης και να κάνει μόδα το... τρολάρισμα.

Στόχος του Γιώργου είναι να κάνει την αγορά να συζητά τα διαφημιστικά σποτάκια του παρουσιάζοντας την πραγματικότητα στο κοινό με μπόλικη διάθεση για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Από την παρωδία της διαφήμισης του ΟΠΑΠ (ίσως λίγο καλύτερη από την πραγματική), στις "τουαλέτες της βουλής" και τα προεκλογικά σποτ μέχρι το χορευτικό show για την Μέρκελ, ο Vesos βρήκε τον τρόπο να περάσει στην συνείδηση του Πατρινού -και όχι μόνο- κοινού ως ο άνθρωπος που "σπάει" πλάκα και παρασύρει και εμάς σε αυτό.

Καυστικό χιούμορ, άψογο social media listening και ευρηματικές ιδέες marketing μέσα σε ένα πεδίο που δεν έχει όρια για αυτόν και κυρίως αποτελεί πηγή έμπνευσης για την εξέλιξη του diafimizw.gr.

Bρείτε τον στο facebook: https://www.facebook.com/giorgos.vesospanagopoulos

ή κάντε subscribe στο κανάλι του στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfA6nFi00z3jIeWjaGaNm0g


Diafimisi Opap tzoker - Parody - Vesos


ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΠΟΤ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2015 (ΜΠΛΕ Ή ΚΟΚΚΙΝΟ) By Vesos