Ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού για την Πάτρα. 

Μιλάμε φυσικά για το 7o Kitesurf Festival 2018 που έγινε στο Δρέπανο στην "καρδιά" του καλοκαιριού, στις 19 έως τις 22 Ιουλίου και έμεινε αλησμόνητο, σε όσους συμμετείχαν από κοντά και έζησαν τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του. 

Ήταν ένα φεστιβάλ που φιλοξένησε 70 αθλητές από όλη την Ελλάδα και παρακολούθησαν περισσότεροι από 4. 000 θεατές κατά την διάρκεια του τετραημέρου, κατακλύζοντας την παραλία του Φάρου και του Δρεπάνου. 

Σημαντική ήταν και η παρουσία των δύο παγκοσμίων πρωταθλητών του Kitesurf, Carlos Mario (Βραζιλία) και Youri Zoon (Ολλανδία), οι οποίοι επισκέφθηκαν την διοργάνωση κατόπιν πρόσκλησης των χορηγών του φεστιβάλ , προσφέροντας μοναδικό θέαμα για τα ελληνικά δεδομένα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το φετινό φεστιβάλ ήταν το πλουσιότερο από πλευράς δράσεων και το μεγαλύτερο από πλευράς επισκεψιμότητας στην ιστορία της διοργάνωσης, γράφοντας σημαντική  επιτυχία. 

Συνδιοργανώθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Αετοσανίδας «Cape Drepano» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με μεγάλο χορηγό την ΤΙΤΑΝ Α.Ε και υλοποίηση από το WBSF (Water Board Sports Festival).

Δείτε το βίντεο του WBSF που ανέβηκε πριν από λίγες μέρες με λήψεις και από τις τέσσερις μέρες του φεστιβάλ. 


7th Kitesurf Festival 2018 Recap Video