Ένας πατρινός ετοιμάζεται να αγωνιστεί στις 12 με 14 Οκτωβρίου στο FIA Hill Climp Masters 2018, που θα γίνει στο χωριό Gubbio, εκεί όπου ο "θρύλος" της Formoula 1, Luigi Fagioli, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. 

Πρόκειται για την τρίτη επανάληψη της μεγάλης γιορτής των Αναβάσεων της Ευρώπης. H Ελλάδα δίνει το "παρών" σε αυτή την διοργάνωση μαζί με 20 συνολικά χώρες και ένας από τους οδηγούς της εθνικής ομάδας θα είναι ο Κίμωνας Θέος που είναι από την Πάτρα, μέλος της Φίλμπα. 

Ο Κίμωνας Θέος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το automotopatras, είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της Κλάσης Ν2 στην τρίτη της Ομάδας Ν έως 2000 και μέσα στην εξάδα της oμάδας, ένας από τους μικρότερους οδηγούς του πρωταθλήματος που πρωταγωνιστούν.

Η επιλογή του Κίμωνα από την ΟΜΑΕ για να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα, έχει δώσει χαρά σε όλη την ομάδα και το αθλητικό σωματείο της ΦΙΛΜΠΑ αλλά και γενικά σε ολόκληρη την πόλη της Πάτρας.

Την υποστήριξη του νεαρού πατρινού οδηγού έχουν αναλάβει από την περσινή χρονιά οι αδερφοί Τσούργιαννη, οι οποίοι έχουν συμβάλει με τον τρόπο τους, σε όλη αυτή την επιτυχία.

Φυσικά την προσπάθεια αυτή με την εθνική ομάδα, θα συνεχίσουν να την υποστηρίζουν οι Δημήτρης και Μερκούρης Τσούργιαννης και τα καταστήματα Mr Burger.