Δημόσια επίθεση στον πρίγκιπα Χάρι κάνει για άλλη μία φορά η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, συγκρίνοντάς τον με χάμστερ στα 34α γενέθλιά του.

Η Σαμάνθα Μαρκλ ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία ενός χάμστερ με κόκκινο τρίχωμα, φορώντας ένα εορταστικό καπέλο, μπροστά σε μια τούρτα μινιατούρα.

«Χρόνια Πολλά Χάρι! Την ώρα που θα τρως την τούρτα γενεθλίων σου, σκέψου τις ευχές που δεν έχει πεις ποτέ στον πεθερό σου» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Σαμάνθα, αναφερόταν στον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, που έγινε 74 ετών στις 18 Ιουλίου και που δεν παραβρέθηκε στο γάμο της κόρης του, Μέγκαν, στις 19 Μαΐου.

Η αδερφή της δούκισσας του Σάσεξ, άλλαξε το όνομά της από Σαμάνθα Γκραντ σε Μαρκλ όταν ο πρίγκιπας Χάρι έκανε πρόταση γάμου στην Μέγκαν.

Μάλιστα, την Δευτέρα αποκάλεσε την δούκισσα «ducha*». Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν πρόκειται να κρύψω τίποτε πια. Η ducha* θα πρέπει να φέρεται πιο ανθρώπινα στον πατέρα μας που της έδωσε τα πάντα και αυτή η βλακεία πρέπει να σταματήσει».

Το πήγε μάλιστα τόσο μακριά, που υποστήριξε πως η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, καπνίζει μαριχουάνα.

«Ίσως η μαμά μπορεί να ψήσει μερικά μπράουνις» αναρωτήθηκε. «Όλη η μαριχουάνα που έχει δεν μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα» έγραψε.