Αποθεώθηκε από χιλιάδες Πατρινούς ο δημοφιλής και "αειθαλής" Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ένας τραγουδιστής με διαχρονική αξία μέσα στο ελληνικό μουσικό στερέωμα με τη δική του αντισυμβατική ιστορία και πορεία.

Ήταν η μεγάλη στιγμή του Φεστιβάλ της ΚΝΕ όταν το Σάββατο το βράδυ ανέβηκε στη σκηνή ο Βασίλης τραγουδώντας το "Δεν πάει άλλο"... Αυτό ήταν... Φωνές, χειροκροτήματα, καπνογόνα, όλοι όρθιοι μπροστά στο stage!

Απλός, με την κιθάρα του στα χέρια, χαιρέτησε το λαό της Πάτρας και αυτός του ανταποκρίθηκε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.


Ο διαχρονικός ροκάς ξέρει μετά από τόσα χρόνια στη σκηνή να ξεσηκώνει το πλήθος... Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο αγαπημένος της νεολαίας, αλλά και όλων των ηλικιών, ερμηνεύοντας τραγούδια αντισυμβατικά, με μηνύματα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κορύφωσε τις εκδηλώσεις της ΚΝΕ στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας προσφέροντας στο κοινό αξέχαστες στιγμές που μόνο τα δικά του live μπορούν να χαρίσουν, κάτι που άλλωστε έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια η πορεία που έχει ακολουθήσει.


"Δεν περίμενα να είστε τόσοι πολλοί" είπε και το κοινό τον "απογείωσε". Για χάρη του, νέοι αλλά και μεγαλύτεροι σε ηλικία που έχουν περάσει την εφηβεία τους ακούγοντας τα τραγούδια του Παπακωνσταντίνου, σηκώθηκαν όρθιοι, χόρευαν και χειροκροτούσαν!

Το Νότιο Πάρκο της Πάτρας κυριολεκτικά γεμάτο, χιλιάδες Πατρινοί κατηφόρισαν από νωρίς στη θάλασσα για χάρη του και αυτός το εκτίμησε και τους αποζημίωσε με ένα live που μόνο αυτός ξέρει να κάνει...

Ο "Τσολιάς" δεν άφησε κανέναν ασχολίαστο!

Το βράδυ του Σαββάτου το παρών στο φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πάτρα έδωσε και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (Τσολιά εν δε Τσολιά Μπαντ) που δεν είναι άλλος από τον Τσολιά της «Ελληνοφρένειας».


Στη μικρή "νεανική" σκηνή που είχε στηθεί στο Νότιο Πάρκο, ο Τσολιάς έδωσε μια μοναδική παράσταση stand comedy.

Το τι είπε το στόμα του δεν περιγάφεται... Την τιμητική τους είχαν οι πολιτικοί, "έκοψε" κουστούμι για όλους, με τους Πατρινούς να τον χειροκροτούν, δίνοντάς του λαβή για πιο πικάντικα σχόλια.

Τέλος να σημειώσουμε πως τις εκδηλώσεις άνοιξαν πολιτιστικές ομάδες της ΚΝΕ παρουσιάζοντας διάφορα μουσικά δρώμενα στη σκηνή, ενώ πολιτικό λόγο έβγαλε ο Θεοδωρής Χιώνης, γραμματέας του Κ.Σ. ΚΝΕ.



Bασίλης Παπακωνσταντίνου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας