Οι φοιτητές επέστρεψαν και μαζί με αυτούς ξεκίνησαν την φοιτητική τους ζωή και οι πρωτοετείς, με τις νεαρές σπουδάστριες να κλέβουν τις εντυπώσεις στους δρόμους και στις γειτονιές της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Οι πρωτοετείς φοιτήτριες έχουν κάνει ήδη ιδιαίτερη αίσθηση στους Πατρινούς με την εμφάνιση τους, τον "αέρα" που έχουν, αλλά και τις σέξι ενδυμασίες τους, φορώντας καυτά σορτσάκια, μίνι φούστες και έχοντας γενικότερα ένα look που αφήνει αρκετά στην φαντασία και πολλά στο μάτι. 

Αυτό που έχει κάνει εντύπωση, όμως, είναι κυρίως ο "αέρας" που έχουν. Τα κορίτσια, αν και για τις περισσότερες, είναι η πρώτη φορά που μένουν μακριά από το σπίτι τους είναι έτοιμες για να αρχίσουν μία ανεξάρτητη ζωή, μακριά από τους γονείς τους ενώ δεν δείχνουν να έχουν κάποιο φόβο ή να είναι κάπως διστακτικές, αλλά αντίθετα να επιζητούν την εμπειρία και το καινούργιο. 

Γι' αυτό και οι περισσότερες από αυτές δεν έχουν κάτσει ένα βράδυ στο σπίτι τους, από τότε που ήρθαν στην Πάτρα, γνωρίζοντας σιγά - σιγά τα στέκια της νέας τους πόλης, βγαίνοντας με παρέες και με τους νέους τους φίλους, έχοντας ήδη κάνει κάποιες γνωριμίες.

Η παρουσία τους έχει γίνει αισθητή όμως και στις συνοικίες όπου διαμένουν, στις διάφορες περιοχές της Πάτρας, ειδικότερα στα αρσενικά βλέμματα που αναγνωρίζουν εύκολα το νέο στοιχείο που έχει έρθει στη γειτονιά τους.

Πόσο μάλλον όταν οι νέες γειτόνισσες δίνουν στόχο.

Κάτω από τα Ψηλαλώνια για παράδειγμα, σε κεντρικό δρόμο της περιοχής όπου μένουν αρκετοί φοιτητές μια όμορφη πρωτοετής φοιτήτρια που έχει ενοικιάσει μια γκαρσονιέρα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τον χορό της. 

Η νεαρή σπουδάστρια, έχοντας ένα αρκετά καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί, μαυρισμένο από τις διακοπές και τα μπάνια της, όταν είναι να βγει, ανοίγει στη διαπασών τη μουσική, κάνοντας πρόβες μπροστά στο καθρέφτη και αλλάζοντας το ένα ρούχο μετά το άλλο, μέχρι να βρει αυτό που της ταιριάζει.

Το πρόβλημα για αυτή είναι ότι μάλλον της ταιριάζουν όλα και κάθε φορά προτού βγει ξοδεύει τουλάχιστον μια ώρα μπροστά στον καθρέφτη, χορεύοντας, με την πόρτα του μπαλκονιού φυσικά να είναι ορθάνοικτη.

Το ακόμα πιο περίεργο είναι ο χορός που κάνει κάθε φορά ο οποίος είναι έξαλλος, βγάζει μια προκλητικότητα και έναν δυναμισμό λες και θέλει κάτι να αποδείξει, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του είναι μόνο με τα εσώρουχα. Καταλαβαίνετε τώρα τι έχει πάθει η γειτονιά κάθε βράδυ...